Friday, February 18, 2022

Stiahnite si aplikáciu Google Home

Stiahnite si aplikáciu Google Home
Používateľ, ktorý odovzdal:Chockobloger
Dátum pridania:30.04.2018
Veľkosť súboru:56.42 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:43288
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Nastavenie Chromecastu


26. augusta  · Stiahnite si @@softwareName@@ a vychutnajte si ho na svojom iPhone, iPade a iPode touch. Nastavujte, spravujte a ovládajte svoje zariadenia Google Nest, Google Wifi, Google Home a Chromecast, plus tisíce kompatibilných produktov pre prepojenú domácnosť, ako sú svetlá, kamery, termostaty a ďalšie – všetko z aplikácie Google Home. Jeden pohľad na váš domov. /5(K) Kliknutím na jedno z tlačidiel nižšie si stiahnete aplikáciu Google Home do svojho mobilného telefónu alebo tabletu. Klepnutím na tlačidlo nižšie stiahnete aplikáciu Google Home z Obchodu Play 6. júla  · Ako stiahnuť domovskú stránku Google do počítača. Stiahnite si a nainštalujte BlueStacks do svojho počítača. Ak chcete získať prístup do Obchodu Play, dokončite prihlásenie cez Google alebo to urobte neskôr. Vo vyhľadávacom paneli v pravom hornom rohu vyhľadajte domovskú stránku Google. Kliknutím nainštalujete domovskú stránku Google z výsledkov vyhľadávania. Dokončite prihlásenie cez Google (ak ste preskočili krok 2) a nainštalujte si Google Home4/5




stiahnite si aplikáciu Google Home


Snímky obrazovky


Hľadať Obrázky Mapy Prehrať YouTube Správy Gmail Disk Viac Kalendár Prekladač Mobil Knihy Nakupovanie Blogger Financie Fotografie Videá Dokumenty. Možnosti účtu Prihláste sa. Účet Spôsoby platby Moje predplatné Uplatniť Kúpiť darčekovú kartu Môj zoznam želaní Moja aktivita Play Príručka pre rodičov. Najlepšie rebríčky, stiahnite si aplikáciu Google Home. Nové vydania. Domov Google Google LLC Lifestyle. Pridať do zoznamu želaní. Nastavte, spravujte a ovládajte svoje zariadenia Google Nest, Google Wifi, Google Home a Chromecast, ako aj tisíce kompatibilných produktov prepojenej domácnosti, ako sú svetlá, kamery, termostaty a ďalšie – to všetko z aplikácie Google Home.


Jeden pohľad na váš domov. Karta Domov vám poskytuje skratky pre veci, ktoré robíte najčastejšie, ako je prehrávanie hudby alebo stlmenie svetiel, keď chcete spustiť film. Ovládajte to stiahnite si aplikáciu Google Home jedným alebo dvoma ťuknutiami – a dostanete sa k dobrým veciam rýchlejšie. Karta Feed zvýrazňuje dôležité udalosti vo vašej domácnosti na jednom mieste. Vytvorte rutiny, ktoré vám umožnia zapnúť kompatibilné svetlá, skontrolovať počasie, prehrať správy a ďalšie pomocou jediného jednoduchého príkazu. Aplikácia Google Home je navrhnutá tak, aby vám zobrazovala stav vášho domova a informovala vás o tom, čo ste možno zmeškali. Kedykoľvek sa prihláste vo svojom dome a pozrite si rekapituláciu nedávnych udalostí. Nastavte si Nest Wifi a Google Wifi v priebehu niekoľkých minút pomocou aplikácie Google Home. Spustite testy rýchlosti, nastavte hosťovskú sieť a jednoducho zdieľajte svoje heslo Wi-Fi s rodinou a priateľmi. Pomocou rodičovskej kontroly, ako je pozastavenie Wi-Fi, spravujte čas online pre deti. Automaticky uprednostňujte videokonferencie a hernú premávku na všetkých zariadeniach alebo sa rozhodnite, ktoré zariadenia uprednostniť pre všetky typy návštevnosti.


Pomocný dom je súkromný dom, stiahnite si aplikáciu Google Home. Vstavané zabezpečenie vo vašom účte Google automaticky zisťuje a blokuje hrozby stiahnite si aplikáciu Google Home sa k vám dostanú, aby boli vaše osobné údaje v bezpečí. Vytvárame nástroje na ochranu osobných údajov, ktoré vám udržia kontrolu. Ovládajte aktivitu Asistenta Google, nastavenia ochrany súkromia, informácie a osobné preferencie. Zobrazte si svoju aktivitu, odstráňte ju manuálne alebo ju odstráňte automaticky. Ovládajte svoje súkromie v Asistentovi Google hlasom.


Bezpečne navštívte bezpečnostné centrum Google Nest. Vyžadujú sa kompatibilné zariadenia. Recenzie Prečítajte si pravidlá a informácie. Pomocou aplikácie Google Home môžete ovládať a spravovať kompatibilné svetlá, fotoaparáty, televízory a ďalšie – všetko z jedného miesta. Novinky v tejto aktualizácii: Opravy chýb a vylepšenia. Zobraziť podrobnosti. označiť ako nevhodné. Navštíviť webovú stránku. Zásady ochrany osobných údajov, stiahnite si aplikáciu Google Home. Viac od Google LLC Zobraziť viac. Google Pay: Uložiť, zaplatiť, spravovať. Google LLC. Hry Google Play. Hrajte hry okamžite, ukladajte si postup a získavajte úspechy.


Čítaj viac




stiahnite si bezplatnú aktualizáciu systému Windows 10


V súčasnosti je dostupný horizontálny formát pre zariadenia. WiZ pripojený. Novinky v tejto aktualizácii: Opravy chýb a vylepšenia. Nastavte, spravujte a ovládajte svoje zariadenia Google Nest, Google Wifi, Google Home a Chromecast a tisíce kompatibilných produktov prepojenej domácnosti, ako sú svetlá, stiahnite si aplikáciu Google Home, termostaty a ďalšie – to všetko z aplikácie Google Home. Pomocný dom je súkromný dom.

No comments:

Post a Comment