Wednesday, September 14, 2022

Windows 10 frissítések letöltése

Windows 10 frissítések letöltése
Feltöltő:Zroonedeep
Dátum hozzáadva:08.07.2017
Fájl méret:18.82 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:43953
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Frissítse a Windows 11/10 rendszert a legújabb frissítések letöltéséhez és telepítéséhez


A Windows 10 rendszerben Ön dönti el, hogy mikor és hogyan szerezze be a legújabb frissítéseket, hogy eszköze zökkenőmentesen és biztonságosan működjön. A beállítások kezeléséhez és az elérhető frissítések megtekintéséhez válassza a Windows-frissítések keresése lehetőséget. Vagy válassza a Start gombot, majd lépjen a Beállítások > Frissítés és biztonság > Windows Update Nov 24. menüpontra,  · Kattintson a Windows Update lehetőségre a bal oldali panelen. Kattintson a Frissítések keresése gombra a Windows 10 frissítési folyamatának elindításához. A rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy vannak-e Windows-frissítések, hogy letölthesse és telepítse azokat a számítógépére. A frissítési ablakban további frissítési beállítások is elérhetők, beleértve a frissítési előzmények megtekintése, az aktív órák módosítása, a speciális beállítások stb. augusztus 24.  · Windows-frissítések kézi letöltése a Windows rendszerben Windows 10 rendszeren nyissa meg a Beállítások > Frissítés és biztonság > Windows Update menüpontot. Itt ellenőrizheti a frissítéseket




Windows 10 frissítések letöltése


MiniTool hírek


Frissítéseket keres a Windows rendszerhez? Novembertől a Microsoft Windows Updates már csak a Microsoft Update katalógusból tölthető le. Mint mindig, az összes frissítés továbbra is elérhető lesz a WSUS-on, az SCCM-en és a Windows Update-n keresztül – ez a változás csak a kézi letöltésekre vonatkozik. A Microsoft DirectX® End-User Runtime számos futásidejű könyvtárat telepít a régi DirectX SDK-ból néhány D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2-t használó játékhoz. Vegye figyelembe, hogy ez a csomag semmilyen módon nem módosítja a Windows operációs rendszerre telepített DirectX Runtime-ot. Biztonsági hibát észleltek egy Microsoft szoftvertermékben, amely hatással lehet a rendszerére. Ez a fájl tartalmazza a számítási IP-címtartományokat, beleértve a Microsoft Azure Datacenters által használt SQL-tartományokat is. A Windows Vista Service Pack 1 SP1 egy Windows 10 frissítések letöltése Windows Vista rendszerre, amely figyelembe veszi ügyfeleink visszajelzéseit. Ez a letöltés az örökölt DirectX SDK.


Élettartamának vége, és csak régebbi szoftverek karbantartására használható, Windows 10 frissítések letöltése. A Windows 7 vagy újabb rendszerhez készült DirectX megcélzásához használja inkább a modern Windows SDK-t. A Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze, az MSRT segít megőrizni a Windows rendszerű számítógépeket az elterjedt rosszindulatú programoktól. Az MSRT megtalálja és eltávolítja a fenyegetéseket, és visszafordítja a fenyegetések által végrehajtott változtatásokat. Az MSRT általában havonta jelenik meg a Windows Update részeként vagy önálló eszközként, amely innen letölthető. Figyelmeztetés: Ez a webhely szkriptek használatát igényli, amit a böngészője jelenleg nem engedélyez. Nézze meg, hogyan engedélyezheti a szkripteket. Windows kategória oldal Microsoft letöltőközpont Surface eszközök Eredeti tervezés Vásároljon most.


Keresse fel a Microsoft Update katalógust. Népszerű Windows letöltések. DirectX End-User Runtime Web Installer A Microsoft DirectX® End-User Runtime számos futásidejű könyvtárat telepít a régi DirectX-ből Windows 10 frissítések letöltése bizonyos D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2-t használó játékokhoz. Azure IP-tartományok és szolgáltatáscímkék — Nyilvános felhő Azure IP-tartományok és szolgáltatáscímkék — Nyilvános felhő. Biztonsági frissítés a Windows 7 KB-hoz Biztonsági hibát észleltek egy Microsoft szoftvertermékben, amely hatással lehet a rendszerére. Biztonsági frissítés a Windows 7 rendszerhez xbased Systemshez KB Biztonsági hibát észleltek egy Microsoft szoftvertermékben, amely hatással lehet a rendszerére. Windows Vista Service Pack 1 All Language Standalone CD ISO A Windows Vista Service Pack 1 SP1 a Windows Vista frissítése, amely figyelembe veszi ügyfeleink visszajelzéseit.


DirectX végfelhasználói futási környezetek június A Microsoft DirectX® végfelhasználói futtatókörnyezet számos futásidejű könyvtárat telepít a régi DirectX SDK-ból egyes D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio-t használó játékokhoz Windows 10 frissítések letöltése. DirectX szoftverfejlesztő készlet Ez a letöltés az örökölt DirectX SDK. Frissítés a Windows 7 rendszerhez xbased Systems rendszerhez KB Telepítse ezt a frissítést a Windows problémáinak megoldásához, Windows 10 frissítések letöltése. A Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze A Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze, az MSRT segít megőrizni a Windows számítógépeket az elterjedt rosszindulatú programoktól. További népszerű letöltések megtekintése, Windows 10 frissítések letöltése. Kövesse a Microsoft Facebook Twittert.


Olvass tovább




Shareit letöltése PC-re


DirectX végfelhasználói futási környezet június A Microsoft DirectX® végfelhasználói futási környezet számos futásidejű könyvtárat telepít a régi DirectX SDK-ból néhány D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2-t használó játékhoz. A Mit szeretnél csinálni? valószínűleg már tudja ezt, és nem szeretne lemezt létrehozni. Kattintson a jobb gombbal az ISO-fájlra, és válassza a Tulajdonságok menüpontot. Nincs zsargon, Windows 10 frissítések letöltése.

No comments:

Post a Comment