Wednesday, February 16, 2022

Axis and allies last ned pc-spill 2004

Axis and allies last ned pc-spill 2004
Laster opp:Abdulvahid
Dato lagt til:03.10.2019
Filstørrelse:77.26 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:26766
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Last ned Axis & Allies (Windows) - My Abandonware


Beskrivelse av Axis & Allies. Axis & Allies er et videospill publisert på Windows av Atari, Inc.. Det er et strategispill, satt i en historisk kamp (spesifikk/eksakt), sanntid, turbasert, lisensiert tittel og andre verdenskrigstemaer/5(47) Axis And Allies Pc-spill Last ned Axis and Allies er et PC-krigsspill fast. avhengig av Axis and Allies: Klassisk ferdigpakket spill. Spillere påtar seg ansvaret for en av fem verdensmakter mot begynnelsen av andre verdenskrig, samlet i de begrensende gruppene til de allierte (USA, Storbritannia og USSR) og Axis (Tyskland og Japan). Et brettspill som har gått gjennom et par revisjoner gjennom årene og er fortsatt populær den dag i dag. I , TimeGate Studios var studioet som brakte spillet fra stuegulvet eller bordet til PC-skjermer. Spill som generalen. I Axis & Allies må du velge en general fra en av fem fraksjoner/10(38)




Last ned axis and allies pc-spill 2004


Spillbeskrivelse


Spillet har to dusin enkeltspillerscenarier i alt. Det er 12 oppdrag der spillere kontrollerer de allierte styrkene, gjennom en lineær kampanje som følger krigens historie. Med kontroll over aksemaktene står spillerne overfor 12 ekstra scenarier, som presenterer en alternativ virkelighet der de allierte til slutt blir beseiret. Når styrker møtes på kartet, kan kamper løses av datamaskinen eller i sanntidsspill. Sanntids slagmarker genereres dynamisk, basert på de faktiske miljøene til stedene der de er angitt på verdenskartet.


Selvfølgelig blir taktikk i den virkelige verden enda viktigere i denne typen spilling. Også som i Kohan-spillene, kan troppene ledes av mektige "General"-karakterer, som gir bonuser til soldatene under deres kommando og får nye krefter ettersom de lykkes i kampanjen. Timegate Studios, ansvarlig for den storslåtte Kohan 2: Kings of War, la også ut denne WWII-baserte RTS-en sent i fjor. De av dere som spilte gjennom Kohan 2 vil sannsynligvis ikke ha noen problemer med å dykke rett inn i denne tittelen, siden spilldesignen er praktisk talt identisk med Kohan 2. De av dere som leser min anmeldelse av Kohan 2 vil huske at jeg ga den en åtte av ti. Selv om spilldesignet i utgangspunktet er det samme, går noe tapt i oversettelsen til WWII-temaet.


Men fordi spillet starter med de allerede utmerkede designbeslutningene som drev Kohan 2, er det i det minste morsomt om ikke en må-ha-tittel. Axis and Allies har fire spillmoduser; en trefningsmodus, den nødvendige online flerspillermodusen, kampanjemodusen og WWII-modusen. WWII er en modus der det er en turbasert strategidel omtrent som i Rise of Nations. Det er et kart over verden, og du starter med å velge en av fem nasjoner Storbritannia, USA, Russland, Tyskland eller Japan og ditt valg av general for den nasjonen. Målet med det turbaserte spillet er å overta Tyskland og Japan når de spiller de allierte, og å overta hvilke som helst av Storbritannia, Russland eller USA.


Akkurat som i Rise of Nations har du hærenheter som du kan flytte inn i tilstøtende territorier. Når du flytter inn til et ubesatt territorium, overtar du det. Hvis det er fiender i det territoriet, har du valget mellom å kjempe en RTS-kamp eller få det raskt avgjort av datamaskinen. Jo flere territorier du kontrollerer, jo mer penger genererer du per tur. Penger kan brukes til å oppgradere din eksisterende hær, kjøpe nye enheter eller til å kjøpe ny teknologi. Selv om det er en fin tanke å ha så mange spillmoduser som mulig, i dette tilfellet, siden formatet virker så kjent, og siden det ikke er noe nytt eller unikt for det, er ikke WWII-modusen så interessant; en fin modus å ha, men ikke noe nytt.


Enspillerkampanjen er en rekke kjente kamper, Last ned axis and allies pc-spill 2004. Når du spiller den allierte kampanjen, vil du hoppe fra nasjon til nasjons kamper. Et oppdrag som skilte seg ut i vanskelighetsgraden var Operation Overlord, eller D-Day, Last ned axis and allies pc-spill 2004. I dette berømte slaget må du ta stranden og sette opp operasjonsbasen din før du beveger deg innover i landet for å overta fiendens posisjoner. Med lite plass til å sette opp operasjonene dine, og fiendens tilstedeværelse overveldende, var utfordringsnivået på dette nivået virkelig hyggelig, Last ned axis and allies pc-spill 2004. For det meste, selv om introduksjonen til hvert oppdrag er litt sparsom og den historiske betydningen av hvert slag virker noe utvannet. I motsetning til et spill som Soldiers: Heroes of WWII, hvor hvert oppdrag forteller en historie om hvordan noe skjedde, med en liten kunstnerisk lisens, eller noen av de sanne simulatorene fra WWII der historisk nøyaktighet er avgjørende, faller Axis and Allies litt flatt i dette ved å være et sted midt i mellom med ikke nok av noen av dem til å være interessant.


Mens en liten blurb er gitt om hendelsene som førte til kampen, føles for det meste hver kamp akkurat som enhver annen kamp. Selve administrasjonen av enheter og spillingen er praktisk talt den samme som Kohan 2 med ting modernisert for å gjenspeile andre verdenskrig. Som i Kohan 2 er det tre grunnleggende bygningstyper; bygning som genererer enheter, bygninger der du utfører forskning og tillater opprettelse av bedre enheter, og bygninger som genererer en ressurs. I Axis and Allies genereres alle bygninger av din primære bygning, Corp HQ. Bygningene du lager genererer ressursene dine for deg, og enhetene du rekrutterer krever en viss mengde ressurser som vedlikehold. Det er imidlertid et maksimalt antall bygninger du kan lage, og når du når toppen, må du være forsiktig med å håndtere det du har, med fare for å bruke mer enn du lager. Hvis du bruker mer ressurser enn du genererer, vil din pengeinntekt reduseres og kan gå inn i en negativ skapelse.


Penger er det som trengs for å bygge bygninger, forske på teknologier og lage enheter. For å generere mer penger, må du opprette flere avdelingshovedkvarterer; bygninger hvor man lager enheter. For å sikre at du genererer så mye penger du kan, må du bygge flere ressursgenererende bygninger, Last ned axis and allies pc-spill 2004. Alle bygninger som genereres av Corp HQ er først opprettet som lastebiler og kan pakkes ut for å lage en fast Last ned axis and allies pc-spill 2004. På samme måte kan de pakkes tilbake i en lastebil i tilfelle du må flytte den til et nytt sted. En annen interessant designbeslutning var forsyningsstrømmen for tropper. Tropper i Axis and Allies er ikke opprettet individuelt, men som et regiment bestående av en gruppe individuelle tropper eller kjøretøy. Så lenge det er en tropp fra det regimentet igjen i live, og regimentet er med Last ned axis and allies pc-spill 2004, regimentet vil forsyne seg tilbake til full styrke og til et fullt antall enheter.


Dette er viktig fordi regimenter kan få erfaring og bli tøffere. For å være i forsyning, må enhetene dine ikke bare være innenfor grenseområdet som er opprettet av bygningene dine, men de må også være knyttet til et divisjonshovedkvarter. Hvert divisjonshovedkvarter har et visst antall spor og tilknyttede regimenter Last ned axis and allies pc-spill 2004 betyr ganske enkelt å klikke på en vedlegg-knapp. Regimentet vil fylle en tom plass for det hovedkvarteret, og vil automatisk kunne forsynes på nytt hvis de er innenfor grensene til ditt område. Dette kan være et interessant strategipunkt, for når du angriper fienden, hvis du tar ut en av divisjonshovedkvarterene deres, vil enheter som var knyttet til den bygningen ikke lenger være i stand til å regenerere. Regimenter kan imidlertid automatisk kobles til alle tilgjengelige åpne spor i et hvilket som helst divisjonshovedkvarter, inkludert flyttende divisjonshovedkvarterer som er pakket og i lastebilform.


Selv om dette konseptet i praksis virker ganske interessant og unikt, fant jeg i praksis aldri ut at det gjorde en stor forskjell. Uten disse unike poengene ville spillet ha spilt praktisk talt identisk med Axis and allies last ned pc-spill 2004 2 som kanskje er grunnen til at de ble implementert. Men hvis dette ikke ble implementert, kan dette ha gjort spillet mer strømlinjeformet. Det er ganske mange forskjellige regimenter, men hvert fall faller inn i enten kategorien tank-, infanteri- eller halvbaneregimenter. Det er en flyplassbygning, men du vil aldri virkelig generere flyregimenter. Snarere, fra flyplassen din kan du betale for luftangrep eller luftrekonisering, og disse håndteres automatisk uten å måtte betale for vedlikehold av fly, eller å måtte bekymre deg for å forsyne flyene. Det finnes også marineavdelinger, men disse ser ut til å være en ettertanke. Det er ikke marine verft, Last ned axis and allies pc-spill 2004, og du vil bare begynne Last ned axis and allies pc-spill 2004 oppdrag med skipene dine som allerede er gitt til deg.


Siden de ikke ser ut til å være virkelig integrert i resten av spillets design, føles marine- og luftdelene av spillet virkelig som om de ble lagt til det allerede etablerte Kohan 2-spilldesignet. Selv om det ikke er en dårlig integrasjon, gir følelsen av luft- og marinedesign definitivt noe å ønske. Enten det eller kampene burde bare ha fokusert på landslag. Ved å vinne kamper gjennom et oppdrag, eller ved god forvaltning av ressursene dine, vil du få hærerfaring som kan brukes til spesialoperasjoner. Dette er spesielle bonuser midlertidig tildelt visse regimenttyper, eller spesielle handlinger som kan utføres. Som i Kohan 2 kan disse brukes til å snu strømmen av en kamp, ​​men nok en gang fant jeg at jeg sjelden brukte disse alternativene. Enheten AI hadde egentlig ikke noe problem med stifinning, men problemet var mer når man skulle angripe. Et regiment kan stå ved siden av hverandre, og det ene vil engasjere fienden og det andre ikke fordi det er et hår lenger unna.


På samme måte kan en bygning bli beskutt til glemselen, men enhetene som står ved siden av den vil ikke gjøre noe for å undertrykke angrepet. Dette kan være spesielt frustrerende når det er verdifull liten plass til å utvikle baseområdet ditt som i Operation Overlord-oppdraget. Totalt sett er Axis and Allies en god innsats og er allerede basert på et utmerket spill. For sistnevnte er det allerede halvveis mot å bli en vinner. Som sådan er det uheldig at den bommer litt ved å legge til et par ting som ikke fungerer fullt så bra de kunne ha gjort. Likevel, Axis and Allies gjør mange ting riktig og vil garantert bringe noen gode tider til RTS-spilleren i denne spilltørre sesongen.


Kontakt: ferdig i 0. Søk etter et klassisk spill:. Last ned spill: Action eventyr Eventyr Amiga Arcade action Board Pedagogisk Ikke-engelsk 97 puslespill Axis and allies last ned pc-spill 2004 spille Simulation Sports Strategy Utility


Les mer




gratis nedlasting av ringetoner


Fabnoy 0 poeng. Så vi var veldig spente på Ataris nye planer om å gjenintrodusere spillet for en ny generasjon PC-krigsspillere. Når du flytter inn til et ubesatt territorium, overtar du det. Axis and allies last ned pc-spill 2004 av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er like viktige for at de grunnleggende funksjonene til nettstedet fungerer. Lagre navnet mitt, e-posten og nettstedet mitt i denne nettleseren til neste gang jeg kommenterer.

No comments:

Post a Comment