Thursday, September 22, 2022

Lataa windows 10 iso

Lataa windows 10 iso
Lähettäjä:Grigorij-Bogdan
Lisäyspäivämäärä:23.07.2016
Tiedoston koko:32.11 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:25749
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Kuinka ladata Windows 10 ISO ilman median luontityökalua


Lataa Windows 10 -levykuva (ISO-tiedosto), jota käytät, ei tue Windows 10 -medianluontityökalua, ja haluamme varmistaa, että voit ladata Windowsin. Voit käyttää medianluontityökalua Microsoftin ohjelmiston lataus Windows 10 -sivulla. Windows 7 -ohjelmiston lataussivulta ; Windows. Windows 11; Windows 10; Windows ; Windows 7 Napsauta Yleiset-välilehdellä Muuta ja valitse Windowsin Resurssienhallinta sen ohjelman kohdalla, jota haluat käyttää ISO-tiedostojen avaamiseen, ja valitse Käytä. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Mount. Kaksoisnapsauta ISO-tiedostoa nähdäksesi sen sisältämät tiedostot. Kaksoisnapsauta Bloggeria.com aloittaaksesi Windows 10:n asennuksen. Lisää latausvaihtoehtoja




lataa windows 10 iso


Kuinka ladata Windows 10 ISO-kuvatiedosto


Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseesi. Aloitaksesi tarvitset lisenssin Windowsin asentamiseen. Tämän jälkeen voit ladata ja suorittaa medianluontityökalun. Lisätietoja työkalun käytöstä on alla olevissa ohjeissa. Jos asennat Windows 10:n tietokoneeseen, jossa on Windows XP tai Windows Vista, tai jos sinun on luotava asennustietoväline asentaaksesi Windows 10:n toiseen tietokoneeseen, lataa windows 10 iso, Katso Työkalun käyttäminen asennustietovälineiden luomiseen USB-muistitikku, DVD- tai ISO-tiedosto Windows 10:n asentamiseksi eri tietokoneeseen alla olevasta osiosta. Huomautus: Ennen kuin asennat Windows 10:n, varmista, että tietokoneesi täyttää Windowsin järjestelmävaatimukset. Suosittelemme myös käymään tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteiston yhteensopivuudesta.


Lataamisen ja asennuksen jälkeen työkalu opastaa sinua Windows 10:n määrittämisessä tietokoneellesi. Kaikki Windows 10 -versiot ovat saatavilla, kun valitset Windows 10:n, paitsi Enterprise-versio. Lisätietoja Enterprise-versiosta on Volume Licensing Service Centerissä. Seuraa näitä ohjeita luodaksesi asennusmedian USB-muistitikku lataa windows 10 iso DVD, jolla voit asentaa uuden Windows 10:n kopion, suorittaa puhtaan asennuksen tai asentaa Windowsin uudelleen Jos sinulla on Office tai aikaisempi ja päätät suorittaa Windows 10:n puhtaan asennuksen, lataa windows 10 iso sinun on löydettävä Office-tuoteavaimesi.


Vinkkejä tuoteavaimen löytämiseen saat valitsemalla Etsi Office-tuoteavain tai Anna Office-ohjelman tuoteavain. Valitse Windowsin kieli, versio ja arkkitehtuurin bitti tai bitti Kun olet suorittanut Windows 10:n asennusvaiheet, tarkista, että sinulla on lataa windows 10 iso tarvittavat laiteohjaimet asennettuna. Huomautus: Surface-laitteiden ohjaimet löytyvät Lataa ohjaimet ja laiteohjelmisto Surfacelle -sivulta. Jos tietokoneesi ei käynnisty automaattisesti lataa windows 10 iso USB- tai DVD-levylle, lataa windows 10 iso, saatat joutua avaamaan käynnistysvalikon tai muuttamaan käynnistysjärjestystä tietokoneen BIOS- tai UEFI-asetuksissa.


Käynnistääksesi käynnistysvalikon tai muuttaaksesi käynnistysjärjestystä, sinun on tavallisesti painettava näppäintä, kuten F2, F12, Delete tai Esc heti, kun käynnistät tietokoneen. Ohjeita käynnistysvalikon avaamiseen tai tietokoneen käynnistysjärjestyksen muuttamiseen saat tietokoneen mukana tulleesta dokumentaatiosta tai valmistajan verkkosivuilta. Jos et näe USB- tai DVD-medialaitetta käynnistysasetuksissa, sinun on ehkä otettava yhteyttä Lataa windows 10 iso valmistajalta ohjeet Secure Bootin väliaikaiseen poistamiseen käytöstä BIOS-asetuksista. Jos käynnistysvalikon tai järjestyksen muuttaminen ei auta ja tietokoneesi käynnistyy välittömästi vaihdettavaan käyttöjärjestelmään, on mahdollista, että tietokone ei ollut sammunut kokonaan.


Varmistaaksesi, että tietokone sammuu kokonaan, valitse virtapainike kirjautumisnäytöstä tai Käynnistä-valikosta ja valitse Sammuta. Jos latasit ISO-tiedoston Windows 10:lle, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Jos tietokoneellesi on asennettu kolmannen osapuolen DVD-poltto-ohjelma, jota haluat käyttää asennus-DVD:n luomiseen, ohjelma saattaa avautua menemällä tiedoston tallennuspaikkaan ja kaksoisnapsauttamalla ISO-tiedostoa tai oikealla napsauta ISO-tiedostoa, valitse Avaa ja valitse haluamasi DVD-polttoohjelmisto. Jos haluat käyttää Windows Disk Image Burner -ohjelmaa asennus-DVD:n luomiseen, siirry kohtaan, johon ISO-tiedosto on tallennettu.


Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Napsauta Yleiset-välilehdellä Muuta ja valitse Windowsin Resurssienhallinta sen ohjelman kohdalla, jota haluat käyttää ISO-tiedostojen avaamiseen, ja valitse Käytä. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ISO-tiedostoa ja valitse Polta levykuva. Jos haluat asentaa Windows 10:n suoraan ISO-tiedostosta ilman DVD-levyä tai flash-asemaa, voit tehdä sen asentamalla ISO-tiedoston. Tämä suorittaa nykyisen käyttöjärjestelmäsi päivityksen Windowsiksi Lataa Windows 10 Ennen kuin päivität, tarkista tunnetut ongelmat Windowsin julkaisutietojen tilasta varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseen. Windows 10:n marraskuun päivitys Update Assistant voi auttaa sinua päivittämään Windowsin uusimpaan versioon. Aloita napsauttamalla Päivitä nyt. Päivitä nyt Tietosuoja. Luo Windows 10 -asennusmedia Aloitaksesi sinun lataa windows 10 iso Tarvitset ensin lisenssin Windowsin lataustyökalun asentamiseen nyt Tietosuoja.


Valitse Lataa työkalu ja valitse Suorita. Sinun on oltava järjestelmänvalvoja käyttääksesi tätä työkalua. Lisenssiehdot-sivulla, lataa windows 10 iso, Jos hyväksyt lisenssiehdot, valitse Hyväksy. Mitä haluat tehdä? -sivulla, valitse Päivitä tämä tietokone nyt ja valitse sitten Seuraava, lataa windows 10 iso. Windows 10 -kopiosi aktivoituu automaattisesti myöhemmin käyttämällä digitaalista lisenssiäsi. Valitse Muuta säilytettävät, jos haluat määrittää, haluatko Säilytä henkilökohtaiset tiedostot ja sovellukset vai Säilytä vain henkilökohtaiset tiedostot vai valitse Ei mitään päivityksen aikana. Windows 10:n asentaminen saattaa kestää jonkin aikaa, ja tietokoneesi käynnistyy uudelleen muutaman kerran.


Ennen kuin lataat työkalun, varmista, että sinulla on: Internet-yhteys Internet-palveluntarjoajalta saatetaan veloittaa. Riittävästi tallennustilaa tietokoneella, USB:llä tai ulkoisella asemalla latausta varten. Tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 8 Gt tilaa, tai tyhjä DVD- ja DVD-asema, jos haluat luoda lataa windows 10 iso. Suosittelemme käyttämään tyhjää USB- tai DVD-levyä, koska kaikki sillä oleva sisältö poistetaan. Kun poltat DVD-levyä ISO-tiedostosta, jos sinulle kerrotaan, että levykuvatiedosto on liian suuri, sinun on käytettävä Dual Layer DL DVD -mediaa. Tarkista muutama asia tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows-bitin tai bittiprosessorin. Voit tarkistaa tämän tietokoneellasi siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Järjestelmätyyppi. Laitteistovaatimukset. Varmista, että tietokone täyttää Windowsin järjestelmävaatimukset. Suosittelemme myös käymään tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteistojen yhteensopivuudesta.


Kieli Windowsissa, lataa windows 10 iso. Sinun on valittava sama kieli, kun asennat Windowsin. Näet tällä hetkellä käyttämäsi kielen siirtymällä kohtaan Aika ja kieli PC-asetuksissa tai Ohjauspaneelin Alue-kohtaan. Windows-versio. Sinun tulisi myös valita sama Windows-versio. Voit tarkistaa, mitä versiota käytät tällä hetkellä, siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Windows-versiota. Lisätietoja saat Volume Licensing Service Centeristä. Microsoft Office -tuotteet. Jos olet juuri ostanut uuden laitteen, joka sisältää Officen, suosittelemme Officen asennuksen lunastamista ennen päivittämistä Lataa windows 10 iso Jos haluat lunastaa Office-kopiosi, katso Office HomePersonalin tai Universityn lataaminen ja asentaminen tietokoneellesi. Saat lisätietoja kohdasta Kuinka päivittää Windows 10:een uusissa laitteissa, jotka sisältävät Officen. Työkalun käyttäminen asennusmedian luomiseen: Valitse Lataa työkalu nyt ja valitse Suorita.


Jos hyväksyt lisenssiehdot, valitse Hyväksy, lataa windows 10 iso. -sivulla, valitse Luo asennusmedia toiselle tietokoneelle ja valitse sitten Seuraava. Liitä tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 8 Gt tilaa. Kaikki flash-aseman sisältö poistetaan. ISO-tiedosto. Tallenna tietokoneellesi ISO-tiedosto, jota voit käyttää DVD-levyn luomiseen. Kun tiedosto on ladattu, lataa windows 10 iso voi mennä sijaintiin, johon tiedosto on tallennettu, tai valitse Avaa DVD-poltin ja seuraa ohjeita polttaaksesi tiedoston DVD-levylle. Lisätietoja ISO-tiedoston käyttämisestä on alla olevassa osiossa Muut menetelmät ISO-tiedoston käyttämiseksi Windows 10:n asentamiseen. Kun asennusmedia on luotu, lataa windows 10 iso, käytä alla olevia ohjeita, lataa windows 10 iso. Kiinnitä tai aseta USB-muistitikku lataa windows 10 iso DVD tietokoneessa, johon haluat asentaa Windowsin Käynnistä tietokone uudelleen.


Valitse Asenna Windows -sivulla kieli-, aika- ja näppäimistöasetukset ja valitse sitten Seuraava. Valitse Asenna Windows. ISO-tiedoston liittäminen: Siirry sijaintiin, johon ISO-tiedosto on tallennettu, napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Napsauta Yleiset-välilehdellä Muuta… ja valitse Windows Lataa windows 10 iso sen ohjelman kohdalla, jota haluat käyttää ISO-tiedostojen avaamiseen, ja valitse Käytä. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Mount. Kaksoisnapsauta ISO-tiedostoa nähdäksesi sen sisältämät tiedostot. Kaksoisnapsauta asennus. exe käynnistääksesi Windows 10:n asennuksen. Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot. Kirjaudu sisään tilaukseesi MSDN-portaalissa MSDN-latauksia varten. Vieraile Windows Insider -sivustolla ladataksesi Insider Preview -koontiversiot. Käy Lataa Academic Products -sivulla koulutusversioiden tuoteavain vaaditaan. Lisää latausvaihtoehtoja Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot.


Kirjaudu sisään tilaukseesi Visual Studio Subscriptions -portaalissa nähdäksesi saatavilla olevat lataukset. Anna palautetta Valitse vaihtoehto. ole hyvä ja valitse vaihtoehto. Kiitos arvokkaasta panoksestanne.


Lue lisää




kuinka ladata minecraft-karttoja


Minulla on Windows-järjestelmä vain kiinaksi Voinko vaihtaa Windowsin kielen englanniksi ISO-tiedoston avulla? Haluatko tietää lisää? Katso järjestelmävaatimukset ennen Windowsin asentamista. Jaettuja ISO-linkkejä ei voi napsauttaa lataamista varten. Suosittelemme myös käymään tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja päivitetyistä ohjaimista lataa windows 10 iso laitteisto yhteensopivuus. tämä ISO ei ole Windows 10 PRO:lle, se on vain kotikäyttäjä. Parhaat e-lukijat.

No comments:

Post a Comment