Monday, September 5, 2022

Last ned Windows 10 med produktnøkkel

Last ned Windows 10 med produktnøkkel
Laster opp:Jez-Quigley
Dato lagt til:29.09.2018
Filstørrelse:24.74 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:29332
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





HVORDAN LAST NED WINDOWS 10 BRUKE NØKKEL - Microsoft Community


Nov 24,  · Men når du fortsetter med aktiveringen, vil den be om produktnøkkelen. Under installasjonen blir du bedt om å angi en produktnøkkel. Eller, etter installasjonen, for å skrive inn produktnøkkelen, velg Start-knappen, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet > Aktivering > Oppdater produktnøkkel > Endre produktnøkkel 19. november  · Windows 10-produktkode og serienøkkel (Windows 10 Home-produktnøkkel) : Serienøkkel: NPPR9-FWDCX-D2C8J-HK-2YT Windows 10 OS-nøkkel Professional Edition: 6P99N-YF42M-TPGBG-9VMJP-YKHCF 8N67H-M3CY9-QT7CTR7M-TXYCV. Windows 10 Produktnøkkel alle utgaver: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR. Windows 10-nøkkel Last ned Windows Før du oppdaterer. For tips om å finne produktnøkkelen din, sjekk Finn din Office-produktnøkkel eller Skriv inn produktnøkkelen for Office-programmet. Bruke verktøyet til å lage installasjonsmedier: Velg Last ned verktøy nå, og velg Kjør. Du må være administrator for å kjøre dette verktøyet




Last ned Windows 10 med produktnøkkel


Windows 10 november 2021-oppdatering


Før du oppdaterer, vennligst se statusen for Windows-utgivelsesinformasjon for kjente problemer for å bekrefte at enheten ikke er berørt. For å komme i gang må du først ha en lisens for å installere Windows. Deretter kan du laste ned og kjøre medieopprettingsverktøyet. For mer informasjon om hvordan du bruker verktøyet, se instruksjonene nedenfor. Hvis du installerer Windows 10 på en PC som kjører Windows XP eller Windows Vista, eller hvis du trenger å opprette installasjonsmedier for å installere Windows 10 på en annen PC, se Bruke verktøyet til å lage installasjonsmedier USB-flash-stasjon, DVD eller ISO-fil for å installere Windows 10 på en annen PC-del nedenfor. Merk: Før du installerer Windows 10, må du kontrollere at PC-en din oppfyller systemkravene for Windows. Vi anbefaler også å gå til PC-produsentens nettsted for ytterligere informasjon om oppdaterte drivere og maskinvarekompatibilitet.


Etter nedlasting og installasjon vil verktøyet lede deg gjennom hvordan du setter opp Windows 10 på PC-en. Alle Windows 10-utgaver er tilgjengelige når du velger Windows 10, bortsett fra Enterprise-utgaven. For mer informasjon om Enterprise-utgaven, gå til Volume Licensing Service Center. Følg disse trinnene for å lage installasjonsmedier USB-flash-stasjon eller DVD du kan bruke til å installere en ny kopi av Windows 10, utføre en ren installasjon eller installere Windows på nytt Hvis du har Office eller tidligere og velger å utføre en Last ned Windows 10 med produktnøkkel installasjon av Windows 10, må du finne Office-produktnøkkelen. For tips om å finne produktnøkkelen din, Last ned Windows 10 med produktnøkkel, merk av for Finn din Office-produktnøkkel eller Skriv inn produktnøkkelen for Office-programmet. Velg språk, Last ned Windows 10 med produktnøkkel, utgave, og arkitektur bit eller bit for Windows Etter å ha fullført trinnene for å installere Windows 10, sjekk at du har alle nødvendige enhetsdrivere installert.


Merk: Drivere for Surface-enheter kan finnes på siden Last ned drivere og fastvare for Surface. Hvis PC-en din ikke automatisk starter opp til USB- eller DVD-mediet, må du kanskje åpne en oppstartsmeny eller endre oppstartsrekkefølgen i PCens BIOS eller UEFI-innstillinger. For å åpne en oppstartsmeny eller endre oppstartsrekkefølgen, må du vanligvis trykke på en tast som F2, F12, Last ned Windows 10 med produktnøkkel, Slett, eller Esc umiddelbart etter at du har slått på PC-en. For instruksjoner om å få tilgang til oppstartsmenyen eller endre oppstartsrekkefølgen for PC-en, sjekk dokumentasjonen som fulgte med PC-en eller gå til produsentens nettsted. Hvis du ikke ser USB- eller DVD-medieenheten oppført i oppstartsalternativene, må du kanskje kontakte PC-produsenten for instruksjoner for midlertidig deaktivering av sikker oppstart i BIOS-innstillingene. Hvis endring av oppstartsmenyen eller rekkefølgen ikke fungerer, og PC-en umiddelbart starter opp i operativsystemet du vil erstatte, Last ned Windows 10 med produktnøkkel, det er mulig at PC-en ikke var helt slått av.


For å sikre at PC-en slår seg helt av, velg strømknappen på påloggingsskjermen eller på Start-menyen og velg Slå av. Hvis du lastet ned en ISO-fil for Windows 10, lagres filen lokalt på stedet du valgte. Hvis du har installert et tredjeparts DVD-brenningsprogram på datamaskinen din som du foretrekker å bruke til å lage installasjons-DVDen, kan det hende at programmet åpnes ved å gå til stedet der filen er lagret og dobbeltklikke ISO-filen, eller høyre- klikk på ISO-filen, velg Åpne med og velg ønsket programvare for DVD-brenning.


Hvis du vil bruke Windows Disk Image Burner til å lage en installasjons-DVD, Last ned Windows 10 med produktnøkkel, gå til stedet der ISO-filen er lagret. Høyreklikk ISO-filen og velg Egenskaper. I kategorien Generelt klikker du på Endre og velger Windows Utforsker for programmet du vil bruke til å åpne ISO-filer og velger Bruk. Høyreklikk deretter ISO-filen og velg Brenn platebilde. Hvis du vil installere Windows 10 direkte fra ISO-filen uten å bruke en DVD eller flash-stasjon, kan du gjøre det ved å montere ISO-filen. Dette vil utføre en oppgradering av ditt nåværende operativsystem til Windows Last ned Windows 10 Før du oppdaterer, vennligst se statusen for Windows utgivelsesinformasjon for kjente problemer for å bekrefte at enheten din ikke er påvirket.


Windows 10 November-oppdatering Oppdateringsassistenten kan hjelpe deg med å oppdatere til det siste Last ned Windows 10 med produktnøkkel av Windows For å komme i gang, klikk Oppdater nå. Oppdater nå Personvern. Lag Windows 10-installasjonsmedier For å komme i gang må du først ha en lisens for å installere Windows Nedlastingsverktøy nå Personvern. Velg Last ned verktøy og velg Kjør, Last ned Windows 10 med produktnøkkel. Du må være administrator for å kjøre dette verktøyet. Hvis du godtar lisensvilkårene på siden med lisensvilkår, velger du Godta. På Hva vil du gjøre? siden, velg Oppgrader denne PC-en nå og velg deretter Neste. Din kopi av Windows 10 Last ned Windows 10 med produktnøkkel aktiveres automatisk senere ved å bruke din digitale lisens. Plukke ut Last ned Windows 10 med produktnøkkel hva du skal beholde for å angi om du vil beholde personlige filer og apper eller bare beholde personlige filer eller velge å beholde ingenting under oppgraderingen.


Det kan ta litt tid å installere Windows 10, og PC-en vil starte på nytt noen ganger. Før du laster ned verktøyet, sørg for at du har: En internettforbindelse Internett-leverandøravgifter kan påløpe. Tilstrekkelig datalagring tilgjengelig på en datamaskin, USB eller ekstern stasjon for nedlasting. En tom USB-flash-stasjon med minst 8 GB plass eller tom DVD- og DVD-brenner hvis du vil lage media. Vi anbefaler å bruke en tom USB eller tom DVD, fordi alt innhold på den vil bli slettet, Last ned Windows 10 med produktnøkkel. Når du brenner en DVD fra en ISO-fil, hvis du blir fortalt at diskbildefilen er for stor, må du bruke Dual Layer DL DVD Media.


Sjekk et par ting på PC-en der du vil installere Windows-bit- eller bitprosessor-CPU. For å sjekke dette på din PC, gå til PC-info i PC-innstillinger eller System i Kontrollpanel, og se etter Systemtype. Systemkrav. Kontroller at PC-en oppfyller systemkravene for Windows Vi anbefaler også å gå til PC-produsentens nettsted for ytterligere informasjon om oppdaterte drivere og maskinvarekompatibilitet. Språk i Windows. Du må velge samme språk når du installerer Windows For å se hvilket språk du bruker for øyeblikket, gå til Tid og språk i PC-innstillinger eller Region i Kontrollpanel.


Utgave av Windows. Du bør også velge samme utgave av Windows. For å sjekke hvilken utgave du kjører, gå til PC-info i PC-innstillinger eller System i Kontrollpanel, og se etter Windows-utgaven. For mer informasjon, gå til Volume Lensing Service Center. Microsoft Office-produkter. Hvis du nettopp har kjøpt en ny enhet som inkluderer Office, anbefaler vi å løse inn installasjon av Office før du oppgraderer til Windows For å løse inn ditt eksemplar av Office, se Last ned og installer Office HomePersonal, eller University på din PC. For mer informasjon, sjekk Hvordan oppgradere til Windows 10 på nye enheter som inkluderer Office. Bruke verktøyet til å lage installasjonsmedier: Velg Last ned verktøy nå og velg Kjør, Last ned Windows 10 med produktnøkkel.


Hvis du godtar lisensvilkårene, velger du Godta. siden, velg Opprett installasjonsmedier for en annen PC og velg deretter Neste. Koble til en tom USB-flash-stasjon med minst 8 GB plass. Alt innhold på flash-stasjonen vil bli slettet. ISO-fil. Lagre en ISO-fil på PC-en din, som du kan bruke til å lage en DVD. Last ned Windows 10 med produktnøkkel filen er lastet ned, kan du gå til stedet hvor filen er lagret, eller velge Åpne DVD-brenner og følge instruksjonene for å brenne filen til en DVD. For mer informasjon om bruk av en ISO-fil, se Ytterligere metoder for bruk av ISO-filen til å installere Windows 10-delen nedenfor. Etter at installasjonsmediet er opprettet, følg trinnene nedenfor for å bruke det. Koble til USB-flashstasjonen eller sett inn DVD-en på PC-en der du vil installere Windows Start PC-en på nytt. På Installer Windows-siden velger du språk, klokkeslett og tastaturpreferanser, og velger deretter Neste. Velg Installer Windows. Slik monterer du ISO-filen: Gå til stedet der ISO-filen er lagret, høyreklikk ISO-filen og velg Egenskaper.


I kategorien Generelt klikker du på Endre... og velger Windows Utforsker for programmet du vil bruke til å åpne ISO-filer og velg Bruk. Høyreklikk ISO-filen og velg Monter. Dobbeltklikk på ISO-filen for å se filene i, Last ned Windows 10 med produktnøkkel. Dobbeltklikk oppsett. exe for å starte oppsett av Windows 10. Logg på Volume Lensing Service Center for å laste ned Enterprise-utgaver. Logg på abonnementet ditt på MSDN-portalen for MSDN-nedlastinger. Besøk Windows Insider-nettstedet for å laste ned Insider Preview-bygg. Besøk siden Last ned akademiske produkter for produktnøkkel for Education-utgaver som kreves. Flere nedlastingsalternativer Sign Last ned Windows 10 med produktnøkkel til Volume Lensing Service Center for å laste ned Enterprise-utgaver. Logg på abonnementet ditt på Visual Studio Subscriptions-portalen for tilgjengelige nedlastinger.


Gi tilbakemelding Velg et alternativ. Vennligst velg et alternativ. Takk for ditt verdifulle innspill.


Les mer




Last ned android studio


Lag og selg Finder Keys Aktiver Windows Skype Nettverksaktivering Aktiver digitale rettigheter KMS-aktivering Fjern produktnøkkelen Inneholder den nyeste bærbare Skype for Windows 10 Halvautomatisk aktivering Permanent telefonaktivering Deaktiver automatisk for Skype. Alle Windows 10-utgaver er tilgjengelige når du velger Windows 10, bortsett fra Enterprise-utgaven. Jeg har samme spørsmål 8. Folk bruker denne nøkkelen blir alltid fornøyd med å bruke den. Hvis du har flere spørsmål, vennligst svar, så kan vi hjelpe deg videre. Før du laster ned verktøyet, sørg for at du har: En internettforbindelse Internett-leverandøravgifter kan påløpe, Last ned Windows 10 med produktnøkkel.

No comments:

Post a Comment