Monday, August 15, 2022

Stiahnite si bezplatné zvukové knihy

Stiahnite si bezplatné zvukové knihy
Používateľ, ktorý odovzdal:Cmeinck
Dátum pridania:28.10.2019
Veľkosť súboru:74.46 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:35477
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





4, bezplatné audioknihy


Bezplatné audioknihy a podcasty. Zažite svet Audible zadarmo! Je to univerzálna pravda: zadarmo je lepšie! A vďaka širokému výberu úplne bezplatných audiokníh a sérií podcastov dostupných na Audible je objavovanie vášho ďalšieho vypočutia jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Od osvetľujúceho vlastného vývoja až po pohlcujúce zvukové drámy, nebudete mať problém nájsť Formát: Audiokniha (MP3) Zverejnené: máj Stiahnutia: Trvanie: 6 hodín 45 minút. Suzanne hľadá svoju stratenú sestru a hľadá miesto, kde by mohla žiť rodina bábätka Emily a Emily, prijme prácu riaditeľky výletnej plavby na starej vesmírnej lodi so záhadným kapitánom Najnovšie vydania audioknihy Jeho 31 básní vo voľnom verši je [ ] Svetoví hrdinovia a hrdinky. Zverejnené 1. decembra Dva roky pandémie Corona a nikdy predtým sme nepotrebovali hrdinov a hrdinky viac ako teraz. Poďme sa pozrieť na niektorých klasických hrdinov a ich činy s 10 drahokamami z nášho katalógu. Drak Siegfried




stiahnite si zadarmo audio knihy


Voľný adresár


Pokiaľ ide o audioknihy, po prvýkrát sa vám môžu objaviť niektoré známe služby založené na predplatnom, ako napríklad Amazon Audible, Rakuten OverDrive, Scribd atď. Napriek tomu, že väčšina z týchto služieb poskytuje xx-dňovú bezplatnú skúšobnú verziu na preskúmanie, počúvanie a prístup k veľkej knižnici zdrojov, stiahnite si zadarmo audio knihy, audioknihy budú uložené v rôznych zvukových formátoch chránených DRM, stiahnite si zadarmo audio knihy, ktoré je možné otvoriť iba v exkluzívnych prehrávačoch. Vlastne, stiahnite si zadarmo audio knihy, okrem týchto platených služieb si môžete zadarmo stiahnuť zvukové knihy vo formáte MP3 zo širokej škály zanedbávaných webových stránok. Aby ste ušetrili energiu a čas, stiahnite si zadarmo audio knihy, po časovo náročnom skúmaní som zostavil zoznam 18 najlepších stránok nižšie na bezplatné stiahnutie audiokníh vo formáte MP3.


Prečítajte si tiež: Vytvorenie audioknihy z MP3 Prevod Audible AA na MP3 Konverzia AAX na MP3 Prenos audiokníh do iPhone. Stavím sa, že väčšina z vás nie je prekvapená, keď vidíte YouTube v zozname bezplatných MP3 audiokníh na stiahnutie. Faktom je, že na YouTube je množstvo bezplatných audiokníh v plnej dĺžke na počúvanie bez mesačného predplatného. Po odoslaní vyhľadávacieho dopytu, ako je „ audiokniha “, nájdete buď dlhé video na YouTube, alebo roztrúsené kapitoly uložené v zozname skladieb. Problém je, ako previesť YouTube na MP3 dlhšie ako 2 hodiny. Žiadny strach, mám stiahnite si zadarmo audio knihy všetko pripravené. Zrieknutie sa zodpovednosti: Táto príručka je obmedzená len na osobné použitie v súlade s princípom fair use. WonderFox žiadnym spôsobom neschvaľuje porušovanie autorských práv. Free HD Video Converter Factory je jedným z mála programov s nízkym profilom, ktorý vám umožňuje úspešne analyzovať a sťahovať z YouTube audioknihy, zoznamy skladieb a kanál v p a dokonca v štandarde 8K.


Medzitým vám môže ďalej pomôcť previesť video do MP3, M4B, WMA a ďalších populárnych audio formátov podľa želania. Aby som bol úprimný, Open Culture je skôr webstránka s archívom audiokníh, než stránka na bezplatné stiahnutie audiokníh. Na tejto webovej stránke nájdete stovky bezplatných audiokníh beletrie, poézie a literatúry faktu, ktoré odkazujú na rôzne zdroje, ako sú iTunes, Soundcloud, YouTube, Spotify, Audible a ďalšie verejne dostupné lokality. Poskytuje tiež bezplatné streamy MP3 a sťahovanie súborov MP3 zip. Tieto audioknihy možno filtrovať podľa 50 žánrov a 29 jazykov a všetky obaly audiokníh sú prehľadne usporiadané na pravej strane. Kliknutím na každý titul sa dozviete krátky úvod. Môžete si stiahnuť samostatné kapitoly alebo súbor zip, ktorý obsahuje všetky audioknihy vo formáte MP3. Okrem toho si môžete dokonca prečítať recenzie, ohodnotiť a odoslať svoje nápady v spodnej časti každej titulnej strany. Librivox je nekomerčný, neziskový projekt bez reklám, ktorý daruje svoje nahrávky do verejnej sféry.


Audioknihy LibriVox čítajú dobrovoľníci z celého sveta stiahnite si zadarmo audio knihy, a sú zadarmo pre každého, kto si ich môže vypočuť a ​​stiahnuť. Na tejto webovej stránke sa môžete pohybovať podľa autora, názvu, žánru alebo jazyka a dokonca môžete zadať rozšírené vyhľadávanie v pravom hornom rohu webovej stránky. Zadajte popisnú stránku každého titulu, môžete si stiahnuť každú kapitolu alebo celú audioknihu v balíku ZIP, stiahnite si zadarmo audio knihy. Ak máte záujem, dobrovoľne čítajte a zaznamenávajte kapitoly kníh. Digitálna kniha, predtým známa ako Librophile, je skvelým miestom na prístup k tisíckam bezplatných audiokníh vo verejnej doméne, stiahnite si zadarmo audio knihy a podcasty online z radu online knižníc pokrývajúcich všetky žánre. Webová stránka je pôsobivá vďaka čistému a užívateľsky prívetivému rozhraniu. Preskúmajte svoju požadovanú audioknihu podľa trendov, najlepšie hodnotených alebo žánrov. Zdá sa, že Scribl nie je dobrou voľbou na bezplatné sťahovanie audiokníh vo formáte MP3, napriek férovým cenám je väčšina audiokníh drahá, stiahnite si zadarmo audio knihy.


Dôvod, prečo som ho pridal do zoznamu, je ten, že Scribl poskytuje množstvo podcastov na bezplatné streamovanie a sťahovanie, ale ako predpoklad je potrebný bezplatný účet. Otvorte vyššie uvedený odkaz a kliknite na tlačidlo "Vypočuť" pod každým názvom, aby ste sa dozvedeli súhrn. Ak ste sa prihlásili, prejdite po stránke nadol a budete môcť streamovať podcastové audioknihy po kapitolách. Kliknutím na ikonu s tromi bodkami stiahnete bezplatné audioknihy vo formáte MP3. Bohužiaľ tu nie je možnosť stiahnuť si celú audioknihu. Bez ďalšieho predstavovania, Internet Stiahnite si bezplatné zvukové knihy je nezisková digitálna knižnica ponúkajúca univerzálny prístup k bezplatnému sťahovaniu audiokníh vo formáte MP3. Možno ste si všimli, že táto knižnica audiokníh obsahuje digitálne nahrávky a súbory MP3 z viacerých webových stránok, ako sú LibriVox, Project Gutenberg, používatelia internetového archívu atď. Ponúka viacero možností triedenia na ľavej strane, ktoré vám pomôžu nájsť audioknihy, o ktoré máte záujem, ešte lepšie je, že audioknihu je možné stiahnuť vo viacerých audio formátoch podľa jednotlivých kapitol alebo celého súboru ZIP.


Projekt Gutenberg, ktorého cieľom je podporiť tvorbu a distribúciu elektronických kníh, je tiež celkom dobrá webová stránka na nájdenie bezplatných stiahnuteľných audiokníh vo formáte MP3. Môžete vyhľadávať a prehliadať e-knihy podľa autora, názvu, predmetu, jazyka, typu, popularity a dokonca aj fulltextové vyhľadávanie. Táto stránka poskytuje audioknihy čítané ľuďmi aj počítačom, ale IMHO si nemyslím, že sa vám budú páčiť hlasy robotov. Za zmienku stojí, že si môžete ukladať kapitoly jednotlivo alebo stiahnuť celú audioknihu a pre niektoré audioknihy sú dokonca dostupné formáty M4A, M4BOGG, SPX. Prejdite na každý príbeh, jednoducho kliknite na tlačidlo sťahovania pod prehrávačom zvuku a stiahnite si bezplatnú zvukovú knihu MP3. Okrem toho, stiahnite si zadarmo audio knihy, ku každému príbehu je dostupná aj textová verzia, stiahnite si zadarmo audio knihy. Podobne ako Storynory, aj Rozsvieťte svoj mozog poskytuje bezplatné zvukové príbehy pre deti. Hoci existuje len obmedzený počet príbehov, ide o audioknihy MP3 na stiahnutie, ktoré možno prehrať prakticky na akomkoľvek audio zariadení bez siete stiahnite si zadarmo audio knihy. Tak isto okrem tlačidla sťahovania stále uvádza pod každou audioknihou aj textovú verziu.


Ako už názov napovedá, táto webová stránka sa zameriava na krátke rozprávky pred spaním. Ak chcete vykonať ďalšiu akciu, nemusíte otvárať príspevok, je vhodné streamovať a sťahovať audioknihu na domovskej stránke. Žiaľ, odvtedy už nie je aktualizovaný, ale ak ste na tejto webovej stránke nováčik, tieto úžasné príbehy na dobrú noc vám môžu zasiahnuť. Sladké sny! Thought Audio ponúka výber klasickej literatúry a filozofických titulov ako audioknihy a súbory PDF na bezplatné stiahnutie. Na domovskej stránke je zoznam titulov usporiadaný s obálkami kníh. Kliknutím na názov preskúmate ďalšie informácie a budete môcť streamovať zvuk online. Alebo kliknite pravým tlačidlom myši na názov zvukovej stopy a vyberte možnosť „Uložiť odkaz ako“ pre bezplatné stiahnutie audioknihy vo formáte MP3. Priamo tam nájdete aj prepis PDF. Každú kapitolu si však musíte stiahnuť samostatne, pretože nie je k dispozícii žiadny súbor ZIP.


Jeho názov všetko vysvetlil, Free Classic AudioBooks je dobré miesto na stiahnutie klasických audiokníh vo formátoch MP3 a M4A. Na tejto webovej lokalite sa môžete pohybovať podľa priezviska autorov a najpopulárnejších stiahnutí. Nie každý titul poskytuje online streamovanie, kliknutím na ikonu média otvorte stránku sťahovania. Môžete si stiahnuť samostatné kapitoly, ako aj celé knihy v súbore ZIP. BTW, ak nemáte nainštalovaný ADBlocker, otravné AD sa objavia na oboch stranách. Learn Out Loud má výber z viac ako 50 vzdelávacích a inšpiratívnych zvukových kníh, MP3 súborov na stiahnutie, podcastov a videí, stiahnite si zadarmo audio knihy. A zadarmo stiahnite si zadarmo audio knihy sú zoradené podľa mena autora, najobľúbenejšie, stiahnite si zadarmo audio knihy, dátum vydania, abecedné alebo náhodné zoradenie.


Označte možnosť „Audio Download“ na pravej strane, aby sa zobrazil zoznam všetkých titulov, ktoré vám umožňujú sťahovať bezplatné audioknihy vo formáte MP3. Vo väčšine prípadov sú však niektoré audioknihy so službou Audible Trial bezplatné alebo na stiahnutie potrebujú účet. Lit2Go, projekt založený University of South Florida, organizuje bezplatnú zbierku príbehov a básní vo formáte MP3, ktoré pokrývajú abstrakt, citácie, čas prehrávania a slovo stiahnite si zadarmo audio knihy pre každú z pasáží a môžu byť streamované, stiahnuté alebo vytlačené ako učebné materiály pre triedu.


Je to webová stránka vhodná pre učiteľov na bezplatné sťahovanie audiokníh. Ak chcete stiahnuť bezplatnú zvukovú knihu vo formáte MP3, prejdite priamo do sekcií „Najnovšie bezplatné audioknihy“ a „Bezplatné zvukové knihy“ na navigačnom paneli. Otvorte a stiahnite si zadarmo audio knihy, uvidíte audio prehrávač na online streamovanie a možnosť stiahnutia na uloženie audioknihy. New Fiction má úžasnú knižnicu audiokníh, ktoré sú oficiálne opísané ako „moderné rozhlasové drámy“. Nahrávky hrá viacero hercov s rôznou hudbou na pozadí a vás by zaujímalo nové predstavenie. Najzaujímavejšie je, že každá kapitola má obálku a obálka sa zmení, keď prepnete na ďalšiu kapitolu, rovnako ako prezentácia. Hoci existuje len niekoľko diel, všetky sa dajú bezplatne streamovať online a stiahnuť v MP3 po kapitolách. Toto je posledná webová stránka na bezplatné sťahovanie audiokníh vo formáte MP3. Úprimne povedané, stránka vyzerá veľmi zastaralo a má len veľmi obmedzený počet zvukových kníh stiahnite si zadarmo audio knihy sú dostupné na tejto stránke.


Ak chcete uložiť súbory MP3 priamo do počítača, otvorte názov, kliknite pravým tlačidlom myši na zvukovú stopu a vyberte možnosť „ Uložiť odkaz Stiahnite si bezplatné zvukové knihy Okrem toho tento bezplatný softvér poskytuje základné funkcie úprav, pomocou ktorých môžete ľahko rozdeliť, orezať a zlúčiť zvukové súbory. Všetko je samovysvetľujúce. V porovnaní s papierovými knihami a elektronickými knihami, audioknihy určite ponúkajú nový spôsob, ako si uvoľniť ruky a oči, keď ste zaneprázdnení niečím iným, ako je šoférovanie, beh, lezenie atď. Dúfam, že tento ručne vybraný zoznam 18 webových stránok vám pomôže. Ak ste si niekedy uložili do záložiek úžasnú webovú stránku na bezplatné sťahovanie audiokníh vo formáte MP3, ktorá nie je vo vyššie uvedenom zozname, neváhajte a podeľte sa so mnou cez Facebook a v prípade potreby urobím aktualizáciu. Vďaka za prečítanie! Ako bezplatne stiahnuť podcasty Stitcher do smartfónu a počítača. Ako sťahovať podcasty z Audioboom? Tri rýchle a bezplatné metódy, ako stiahnuť SoundCloud. Stiahnite si hudbu Mixcloud jednoducho s 2 praktickými riešeniami. Najlepší downloader pre bezplatné sťahovanie hudby Audiomack.


Zásady ochrany osobných údajov Copyright © WonderFox Soft, Inc. Všetky práva vyhradené. Stiahnite si video, hudbu, obrázky atď. Ak sa stále snažíte nájsť miesto na stiahnutie bezplatných audiokníh vo formáte MP3, dostanete sa na koniec. Nechajte problémy na mňa a ja som pre vás pripravil zoznam 18 najlepších webových stránok, kde si môžete bezplatne stiahnuť zvukové knihy v plnej dĺžke vo formáte MP3. Čítajte ďalej a dozviete sa viac nižšie. Kevincy Aktualizované 11. júna, Rýchla navigácia:. YouTube 2. Otvorená kultúra 3. Verné knihy 4.


Čítaj viac




bezplatné stiahnutie editora pdf


Veci, ktoré by ste mali vedieť: Celkovo pôvodná nahrávka iHeartPodcasts. Klasické audioknihy zadarmo Úplný zoznam stránok na stiahnutie zadarmo audio knihy Podpora pre domáce produkty. Myslím, že odpoveď pre väčšinu z vás je áno, stiahnite si zadarmo audio knihy. A ponúkame bezplatné audioknihy zo skvelých zbierok, ako je Lit2Go a mnoho ďalších skvelých zdrojov. Nové epizódy sú k dispozícii v utorok ráno. Kniha Mormonova.

No comments:

Post a Comment