Wednesday, August 31, 2022

Last ned Chrome for windows 10

Last ned Chrome for windows 10
Laster opp:Barca4ever
Dato lagt til:05.09.2020
Filstørrelse:77.62 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:45104
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Last ned og installer Google Chrome - Datamaskin - Google Chrome Hjelp


Den enkleste måten å få Google Chrome på er å gå til Googles hovednettsted og søke "Google Chrome". Chrome-nedlastingssiden vil automatisk oppdage hvilken versjon du trenger (Windows, Mac, Linux, Bit, Bit osv.) og gi deg den riktige nedlastingen. Derfra følger du bare installasjonsprosedyren.7/10(K) 19. okt,  · Google Chrome er en rask, brukervennlig, gratis nettleser, tilgjengelig på mange enheter, inkl. Windows, Mac, Android, iPhone, iPad, etc. Hvis Windows 10-datamaskinen din ikke har Google Chrome-nettleseren ennå, eller du ved et uhell slettet Chrome, kan du lære hvordan du laster ned og installerer Google Chrome for Windows 10 (64-biters eller 32-biters) blogger.comted Lesetid: 3 minutter Hvis du har problemer med å laste ned Chrome på Windows-datamaskinen din, kan du prøve den alternative lenken nedenfor for å laste ned Chrome på en annen datamaskin. Last ned det alternative Chrome-installasjonsprogrammet på en datamaskin koblet til Internett. Flytt filen til datamaskinen der du vil installere Chrome




Last ned chrome for windows 10


Systemkrav for å laste ned Chrome på Windows 10


Microsoft Edge er optimert for både Mac-er med Intel-brikker som er mest vanlige og Mac-er med Apple-brikker, noen nyere Mac-modeller, Last ned chrome for windows 10. Ikke sikker? Se instruksjoner. For å installere nettleseren må du være PC-administrator og må kanskje laste ned oppdateringer til din Windows 10 PC og starte den på nytt. For å installere nettleseren må du være PC-administrator og må kanskje laste ned oppdateringer til Windows-PCen og starte den på nytt. Disse lisensvilkårene er en avtale mellom deg og Microsoft Corporation eller en av dets tilknyttede selskaper. HVIS DU OVERHOLDER DISSE LISENSVILKÅRENE, HAR DU RETTIGHETERNE NEDENFOR. HVIS DU IKKE GODTAR DEM, HAR DU INGEN RETT TIL OG MÅ IKKE LASTE NED ELLER BRUKE PROGRAMVAREN. DET PÅVIRKER HVORDAN TVISTER LØSES. Kildekodeoverholdelsesteamet Microsoft Corporation One Microsoft Way Redmond, WA USA. Installering av Microsoft Edge vil legge til Microsoft-depotet slik at systemet automatisk holder Microsoft Edge oppdatert.


Microsoft Edge har innebygde verktøy som gjør det enklere enn noen gang å få den beste netthandelen. Fyll inn fraktdetaljene dine automatisk og bruk kuponger for å gjøre netthandelen rask og enkel. Funksjonen er kun tilgjengelig i USA. Microsoft Edge er bygget for å spare tid, slik at du kan ha mer energi til å lage, jobbe og spille akkurat som du vil. Grupper og skjul fanene dine for å organisere innholdet ditt, Last ned chrome for windows 10, gjør plass til flere eller legg dem til en samling for å hente senere. Hold inspirasjonene du legger til samlinger synkronisert med Pinterest-tavlene dine. Med nettopptak kan du nå markere og legge til kommentarer til skjermbilder av nettsider, ved hjelp av penn eller berøring. Immersive Reader hjelper deg å holde fokus mens du leser på nettet ved å la deg filtrere ut rot og distraherende innhold fra artikler og nettsteder. Microsoft Edge gir deg verktøyene for å beskytte personvernet og sikkerheten på nettet.


Utforsk passordhelse, sporingsforebygging og mer. Microsoft Edge advarer deg om online brudd og kan generere og lagre sterke passord. Microsoft Edge gir deg mer kontroll over dataene dine, og mer åpenhet om hvilke sporere som blir blokkert mens du surfer på nettet med sporingsforebygging. Ifølge en uavhengig test fra CyberRatings. org, tilbyr Microsoft Edge den høyest rangerte beskyttelsen mot skadelig programvare og phishing sammenlignet med Chrome og andre populære nettlesere på Windows En nettlesermodus for barn med innebygd beskyttelse og tilpasset design slik at barna dine kan surfe på et nett skreddersydd for dem. Legg til mer funksjonalitet til nettleseropplevelsen din ved å laste ned favorittutvidelsene dine fra Microsoft Last ned Chrome for windows 10 Addons-butikk for å tilpasse opplevelsen din.


Logg på Microsoft-kontoen din og synkroniser passordene, favorittnettstedene og profilinnstillingene dine sømløst på tvers av enheter, slik at du kan holde fokus på det som betyr noe. Microsoft Edge er den beste nettleseren for Windows. Synkroniser passord, favoritter og innstillinger på tvers av flere enheter, og begynn å bruke Microsoft Edge i dag. Synkroniser enkelt passord, favoritter og innstillinger på tvers av mange enheter. Last ned Microsoft Edge som din nye pålitelige nettleser i dag. Microsoft Edge er tilgjengelig for nedlasting på iOS-enheten din. Synkroniser passordene dine, Last ned chrome for windows 10, favoritter og samlinger på tvers av de påloggede enhetene dine.


Skann QR-koden for å installere appen. Microsoft Edge er tilgjengelig for nedlasting på Android-enheten din. Bruker Windows Server? Last ned Microsoft Edge her. Microsoft Edge er nå tilgjengelig på Linux. Last ned for Linux. deb Linux, Last ned chrome for windows 10. Android er et varemerke for Google Inc. Google Play og Google Play-logoen er varemerker for Google LLC. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc. og andre land og regioner. App Store er et servicemerke for Apple Inc. Gå til hovedinnhold. Bli kjent med de innovative funksjonene i Microsoft Edge Innebygde verktøy gir en mer produktiv og sikker nettleseropplevelse.


START MICROSOFT EDGE. Hvilken versjon er best for din Mac? Mac med Intel-brikke vanligste Mac med Apple-brikke. Finn din Mac-brikketype Klikk på Apple-logoen øverst til venstre på skjermen. Velg Om denne Macen. En dialogboks skal vises. Forsikre Last ned chrome for windows 10 Oversiktsfanen er valgt. Last ned Microsoft Edge. MICROSOFT-PROGRAMVARELISENSVILKÅR MICROSOFT EDGE. MICROSOFT KANT FOR WINDOWS-ENHETER, Last ned chrome for windows 10. Windows-lisensvilkår. Hvis programvaren er lastet ned fra Microsoft og merket forhåndsvisning, insider, beta eller forhåndsutgivelse, eller på annen måte er angitt som ikke Last ned chrome for windows 10 en endelig detaljversjon av programvaren, Last ned chrome for windows 10, gjeldende vilkår i seksjon 1. Seksjon 1. Til tross for avsnitt 1 ovenfor. Du kan kun få oppdateringer fra Microsoft eller autoriserte kilder, og Microsoft må kanskje oppdatere systemet til Last ned chrome for windows 10 deg med disse oppdateringene.


Ved å godta denne avtalen godtar du å motta denne typen automatiske oppdateringer uten ytterligere varsel. Forhåndsvisninger er eksperimentelle, noe som betyr at forhåndsvisninger kanskje ikke fungerer som de skal og kan være vesentlig forskjellig fra den kommersielt utgitte versjonen. I noen tilfeller kan forhåndsvisninger til og med utilsiktet skade enheten din og gjøre den ubrukelig eller føre til sporadiske krasj, tap av data eller at apper slutter å fungere eller blir slettet. For å gjenopprette, må du kanskje installere appene dine, operativsystemet på nytt eller flashe enheten på nytt. I noen tilfeller kan det hende du ikke kan gå tilbake til din tidligere versjon av programvaren. Fordi forhåndsvisninger kan inneholde flere feil eller unøyaktigheter, bør du sikkerhetskopiere enheten før du installerer forhåndsvisninger. Vi anbefaler Last ned chrome for windows 10 Forhåndsvisninger på ikke-produksjonsenheter som ikke er forretningskritiske fordi du er mer sannsynlig å oppleve krasj, innstilling Last ned chrome for windows 10 politikkendringer, Last ned chrome for windows 10, tap av data Last ned chrome for windows 10 apper, funksjoner og funksjonalitetendringer, forårsaker at andre apper slutter å fungere, oppdateres eller fjernes fra enheten din automatisk uten varsel og andre potensielle problemer.


Microsoft tilbyr kanskje ikke støttetjenester for forhåndsvisninger. Du vil ikke gi en innsending som er underlagt en lisens som krever at Microsoft lisensierer programvaren eller dokumentasjonen til tredjeparter fordi Microsoft inkluderer innsendingen din i dem. Disse rettighetene overlever denne avtalen. Microsoft kan endre eller avbryte forhåndsvisningene, eller avslutte tilgangen din til forhåndsvisningene, når som helst uten varsel og uansett grunn. Du kan slutte å bruke forhåndsvisningene når som helst ved å avinstallere og slette alle kopier av forhåndsvisninger. Datainnsamling for forhåndsvisninger. Forhåndsvisninger har kanskje ikke inkludert, reduserte eller forskjellige standarder for sikkerhet, personvern, tilgjengelighet, tilgjengelighet og relatabilitet i forhold til kommersielt leverte tjenester og programvare. For forhåndsvisninger dekket under del 1. Data som samles inn fra din bruk av forhåndsvisningene, inkludert diagnostiske, tekniske feilrapporter, krasjdumper og andre relaterte data fra enhetene dine som kjører forhåndsvisninger, kan brukes, lagres, behandles og analyseres for å holde Windows og forhåndsvisningene oppdaterte, sikre og fungerer som det skal.


Den hjelper oss også med å forbedre Microsofts produkter og tjenester og kan brukes til andre formål beskrevet i Microsofts personvernerklæring. Andre tjenester. Din bruk av andre tjenester eller programvarefunksjoner som er avhengige av andre tjenester kan være underlagt separate vilkår og underlagt separate personvernregler. De andre tjenestene er kanskje ikke tilgjengelige i alle regioner. Du kan ikke bruke tokens programvaren bruker til å ringe inn i en Microsoft Azure-tjeneste atskilt fra programvaren. MICROSOFT EDGE FOR IKKE-VINDU-ENHETER. Installasjons- og brukerrettigheter. For installasjon og bruk av programvaren på en hvilken som helst ikke-Windows-plattform, Last ned chrome for windows 10 men ikke begrenset til macOS og Linux, kan du installere og bruke én kopi av programvaren på en hvilken som helst enhet som kjører en slik ikke-Windows-plattform.


Last ned Chrome for windows 10 Festprogramvare. Programvaren kan inkludere tredjepartsprogramvare som er lisensiert til deg under denne avtalen eller under deres egne vilkår eller under åpen kildekode-lisenser med kildekodetilgjengelighetsalternativer. Selv om slik programvare er underlagt andre avtaler, gjelder ansvarsfraskrivelsen, begrensningene og unntakene for skader nedenfor også i den grad det er tillatt av gjeldende lov. For forhåndsvisninger dekket under del 2. Data Last ned chrome for windows 10 fra din bruk av forhåndsvisninger, inkludert diagnostiske, tekniske feilrapporter, krasjdumper og andre relaterte data fra enhetene dine som kjører forhåndsvisninger, kan brukes, lagres, behandles og analyseres for å holde forhåndsvisningene oppdaterte, sikre og fungere som de skal, Last ned chrome for windows 10.


Kommunikasjon med deg. Microsoft kan bruke kontaktinformasjonen din i for å kommunisere med deg om din bruk av programvaren, og ii for å gi deg tilleggsinformasjon om programvaren og andre Microsoft-produkter eller -tjenester. Denne kontakten kan være via e-post, SMS, direktemelding, nettchat, telefon, i brukergrensesnittet eller på andre måter, og kan inkludere Last ned chrome for windows 10. Du kan alltid velge om du ønsker å motta reklame-e-post, SMS-meldinger, telefonsamtaler og post fra Microsoft. Du vil ikke gi Microsoft et bidrag som er underlagt en lisens som krever at Microsoft lisensierer programvaren eller dokumentasjonen til tredjeparter fordi Microsoft inkluderer tilbakemeldingen din i dem. Datainnsamling. Programvaren kan samle inn informasjon om deg og din bruk av Programvaren og sende den til Microsoft.


Les mer




Last ned Opera mini for PC


Microsoft tilbyr kanskje ikke støttetjenester for forhåndsvisninger. Som en topp programvareutvikler utgir MiniTool-programvaren MiniTool Power Data Recovery, MiniTool Partition Last ned Chrome for windows 10, MiniTool ShadowMaker, og mange andre gratisverktøy for Windows-brukere. Godta og installer. Støttetjenester. føderal jurisdiksjon eksisterer, samtykker du og Microsoft til eksklusiv jurisdiksjon og verneting i den føderale domstolen i King County, Washington for alle tvister behandlet i retten unntatt voldgift. SE SHOPPING TILBUD.

No comments:

Post a Comment