Friday, July 29, 2022

Softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie

Softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie
Používateľ, ktorý odovzdal:Sozontij
Dátum pridania:21.06.2019
Veľkosť súboru:60.27 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:22585
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Stiahnite si bezplatný editor videa: najlepší softvér na úpravu videa.


Open-Source. OpenShot™ bol vytvorený v roku v snahe vytvoriť bezplatný, jednoduchý editor videa s otvoreným zdrojom pre Linux. Teraz je k dispozícii pre systémy Linux, Mac a Windows, bol stiahnutý miliónkrát a neustále rastie ako projekt! 14. júna  · Stiahnite si túto aplikáciu z obchodu Microsoft Store pre Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 10 Team (Surface Hub), HoloLens. Pozrite si snímky obrazovky, prečítajte si najnovšie recenzie zákazníkov a porovnajte hodnotenia filmu Movie Maker: Free Video Editor Stiahnite si ocenený VideoPad Video Editing Software. Upravte svoje videá, pridajte efekty, vytvorte film. Orezávajte, orezávajte, rozdeľujte, pridávajte efekty a ďalšie v najrýchlejšom a najjednoduchšom editore videa pre Windows PC a Mac




softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie


Dostupné na


Softvér na úpravu videa VideoPad predstavuje rýchly a zábavný spôsob úpravy videí. Pridajte svoje video, audio a obrazové súbory ich pretiahnutím do softvéru alebo nahrajte zvuk a video úplne od začiatku. Keď dokončíte svoj projekt, jednoducho ho zdieľajte na svojich účtoch sociálnych médií alebo si ho napáľte na DVD. Táto bezplatná aplikácia obsahuje niektoré skúšobné funkcie, ktoré sú k dispozícii na vyskúšanie na obmedzený čas v bezplatnej verzii, softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie, na konci ktorého je potrebné tieto skúšobné funkcie zakúpiť, aby ste mohli pokračovať v používaní týchto funkcií v rámci aplikácie.


Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Dostupné pre obyvateľov Spojených štátov amerických. Kliknutím na tlačidlo prihlásiť súhlasím s tým, že chcem získať informácie, tipy a ponuky o obchode Microsoft Store a ďalších produktoch a službách spoločnosti Microsoft, softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Preskočiť na hlavný obsah. VideoPad Video Editor zadarmo. Pozrite si systémové požiadavky. Dostupné na PC. Popis Softvér na úpravu videa VideoPad predstavuje rýchly a zábavný spôsob úpravy videí. Ľuďom sa tiež páči. Editor videa Flim Maker zadarmo, softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie. Funkcie Presuňte súbory Importujte širokú škálu typov video a zvukových súborov Intuitívne rozhranie, ktoré umožňuje softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie aby ste sa dostali priamo k úpravám Nahrajte zvuk a video na úpravu Vytvárajte šablóny vizuálnych efektov pre ľubovoľný projekt Podpora zásuvných modulov na pridávanie nástrojov a efektov Zmeňte rýchlosť svojich klipov alebo ich otočte Prekrytie textom pre nadpisy, titulky alebo titulky filmu Zlepšenie kvality videa pomocou videa stabilizácia a korekcia farieb Plynulý prechod z klipu do klipu Odoslať na YouTube, Facebook, softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie, a ďalšie úpravy 3D videa Burn to DVD.


Ďalšie informácie Publikované spoločnosťou NCH Software. Vydalo NCH Software. Copyright © spoločnosti NCH Software. Všetky práva vyhradené. NCH ​​Software, produkty NCH a ich príslušné logá sú ochranné známky spoločnosti NCH Software. VideoPad je registrovaná ochranná známka spoločnosti NCH Software. Vyvinutý spoločnosťou NCH Software. Približná veľkosť Vekové hodnotenie Pre všetky vekové kategórie. Táto aplikácia má prístup ku všetkým vašim súborom, periférnym zariadeniam, aplikáciám, programom a registrom Prístup k vášmu internetovému pripojeniu Microsoft. Informácie o povoleniach. Inštalácia Získajte túto aplikáciu po prihlásení do svojho účtu Microsoft a nainštalujte si ju až na desať zariadení so systémom Windows 10. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené štáty americké. Informácie o vydavateľovi VideoPad Video Editor Bezplatná webová stránka VideoPad Video Editor Bezplatná podpora. Ďalšie podmienky VideoPad Video Editor Bezplatná politika ochrany osobných údajov Podmienky transakcie. Varovanie pred záchvatmi Fotosenzitívne varovanie pred záchvatmi.


Nahlásiť tento produkt Nahlásiť túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Ďakujeme za nahlásenie vášho znepokojenia. Náš tím to posúdi a v prípade potreby podnikne kroky. Ak chcete túto aplikáciu nahlásiť spoločnosti Microsoft, prihláste sa. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Potenciálne porušenie Urážlivý obsah Zneužívanie detí Malvér alebo vírus Obavy o ochrane osobných údajov Zavádzajúca aplikácia Slabý výkon. Ako ste zistili porušenie a ďalšie užitočné informácie. Odoslať Zrušiť. Systémové požiadavky Minimálne Vaše softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie na otvorenie tohto produktu musí spĺňať všetky minimálne požiadavky Verzia operačného systému Windows 10 Odporúčané Vaše zariadenie by malo spĺňať tieto požiadavky softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie najlepší zážitok Verzia OS Windows 10 Otvoriť na novej karte. Zaregistrujte sa Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Prihlásiť Se. Ďakujem!


Čítaj viac




fred meyers na stiahnutie zadarmo v piatok


Exportovať do súboru resp Softvér na úpravu videa zadarmo na stiahnutie Napaľujte, nahrávajte, ukladajte a zdieľajte. Stiahnite si bezplatný softvér na úpravu videa. Jednoducho vytvorte video príbeh a zdieľajte ho so svojimi priateľmi a rodinou. Kliknutím na tlačidlo prihlásiť súhlasím s tým, že chcem získať informácie, tipy a ponuky o obchode Microsoft Store a ďalších produktoch a službách spoločnosti Microsoft. Môžete ho použiť na aplikáciu špeciálnych efektov vo vnútri alebo mimo maskovanej oblasti.

No comments:

Post a Comment