Tuesday, July 12, 2022

Miten ladata gifiä twitteristä

Miten ladata gifiä twitteristä
Lähettäjä:Mariohn
Lisäyspäivämäärä:09.10.2020
Tiedoston koko:27.79 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:45730
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Kuinka ladata Twitter Gifiä tietokoneeseen


8. syyskuuta  · Twitter julkaisee GIF-tiedostoja pieninä videotiedostoina, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin GIF-tiedostot. Joten sinun on ladattava Twitterin GIF-tiedostoja videoina, jotta voit tallentaa ne laitteellesi. Tekijän tyyppi: Tim Marcin Jos haluat ladata twitter-videon/gifin, liitä URL-osoite kenttään ja napsauta Lataa. Hashtagsforlikes on ilmainen käyttää, voit ladata niin monta Twitter-videota/gifiä kuin haluat. Cheryl 8. syyskuuta  · Näin lataat animoidun GIF-tiedoston Twitteristä laitteellesi. Denis Vahrushev / Flickr. Oletko koskaan halunnut tallentaa Twitterissä näkemäsi upean GIF-tiedoston, mutta et tiennyt miten? Ehkä se oli vain jotain yksinkertaista, kuten kissa, joka teki cha-chaa, tai ehkä se oli jotain monimutkaisempaa, kuten se hauska kohtaus suosikkielokuvastasi




kuinka ladata gifiä twitteristä


Kuinka ladata Twitter Gifiä PC:lle Windows 7


Ehkä se oli vain jotain yksinkertaista, kuten kissa, joka teki cha-chaa, tai ehkä se oli jotain monimutkaisempaa, kuten se hauska kohtaus suosikkielokuvastasi. Jos tämä on tapahtunut sinulle, meillä on sinulle hyviä uutisia. On itse asiassa tapa tallentaa GIF-tiedostoja Twitteristä. Tässä artikkelissa kerrotaan vaiheittaisesta prosessista, jolla GIF-tiedosto tallennetaan Twitteristä. Twitter ei tue GIF-tiedostojen suoraa lataamista. GIF-tiedoston lataaminen suoraan Twitter-sovelluksesta tai edes sen verkkoversiosta on mahdotonta. Aiheeseen liittyvä: Animoidun tekstin lisääminen GIF-tiedostoihin. Joten mikä on kiertotapa? Voit kiertää tämän useilla tavoilla.


Otetaan selvää. Yksi helpoimmista tavoista tallentaa GIF Twitteristä on Tweet2gif. Sovelluksen avulla voit tallentaa GIF-kuvia käyttämällä vain twiittilinkkiä. iOS-käyttäjiä ei jätetä hauskanpidon ulkopuolelle. He voivat myös tallentaa GIF-kuvan Twitteristä GIFwrapped-sovelluksen avulla. Sinun on ensin ladattava ilmainen GIF-kääreinen sovellus Applen App Storesta. Aiheeseen liittyvä: Kuinka tehdä GIF iPhone-videoistasi pikakuvakkeiden avulla. Tiedät nyt kuinka tallentaa GIF-tiedostoja Twitteristä Android- tai iOS-laitteellesi. Jos kuitenkin käytät Twitteriä työpöydälläsi etkä halua aina valita puhelinta tallentaaksesi GIF-kuvan, sinullakin on tapa, kuinka ladata gifiä twitteristä.


GIF-tiedostojen tallentaminen Twitteristä kohteeseen kuinka ladata gifiä twitteristä työpöytä on hieman monimutkaisempi kuin matkapuhelimeen tallennettaessa. Tarvitset Twitterin GIF-latausohjelman, kuten TWDownload, tallentaaksesi ne. Huomautus: TWDownload lataa GIF-tiedostoja MP4-tiedostoina. GIF-tiedoston tallentaminen Twitteristä puhelimeesi voi olla hankala. Toivomme, että tämä auttaa sinua helpottamaan asioita. Oletko koskaan miettinyt, kuinka luoda oma GIF? Nämä kaksi yksinkertaista menetelmää auttavat sinua luomaan jaettavia GIF-tiedostoja. John on teknologian rakastaja syntyessään, digitaalinen kuinka ladata gifiä twitteristä koulutukseltaan luoja ja ammatiltaan Tech Lifestyle Writer.


John uskoo ihmisten auttamiseen ongelmien ratkaisemisessa, ja hän kirjoittaa artikkeleita, jotka tekevät juuri niin. Kuvagalleria 2 kuvaa. Kuinka tehdä GIF videosta: 2 helppoa menetelmää Oletko koskaan miettinyt kuinka luoda oma GIF? Jaa Jaa Tweet-sähköposti. Aiheeseen liittyvät aiheet Sosiaalinen media Twitter GIF-latausvinkkejä. John Awa-abuon 97 artikkelia julkaistu. Tilaa uutiskirjeemme Liity uutiskirjeemme saadaksesi teknisiä vinkkejä, arvosteluja, ilmaisia ​​e-kirjoja ja erikoistarjouksia! Klikkaa tästä tilataksesi. Mikä on dynaaminen virkistystaajuus Windows 11:ssä ja kuinka voit ottaa sen käyttöön? Kuinka ansaita rahaa pelaamalla pelejä: 7 tapaa.


YouTube-esittelyn tekeminen: 3 eri tapaa, kuinka ladata gifiä twitteristä. Kuinka käyttää väärennettyä IP-osoitetta ja peittää itsesi verkossa.


Lue lisää




4k videon latausohjelma ilmainen


Lisäksi GIFwrappedissa on erillinen Valokuvat-välilehti, jossa luetellaan kaikki GIF-tiedostot, jotka olet tallentanut kameran rullaan. Vaihe 4: Valitse tiedoston esikatselu ja napauta Share-painiketta, joka sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa. Kun Twitter GIF on ladattu Kapwing Studioon, napsauta punaista Julkaise-painiketta oikeassa yläkulmassa. GIFwrappedin lisäksi Apple Storesta on saatavilla monia tällaisia ​​GIF-lataussovelluksia. Hyvä sivusto, jota voit turvallisesti kokeilla, on twittervideodownloader. Voit tallentaa GIF-tiedostoja Twitteristä tietokoneelle helpommin kuin mobiilissa. Toisin kuin GIF-tiedostojen tallentaminen Twitteristä mobiililaitteeseen, kuinka ladata gifiä twitteristä, GIF-tiedostojen lataaminen Twitteristä tietokoneellesi on hieman monimutkaisempaa.

No comments:

Post a Comment