Wednesday, June 22, 2022

Hvordan man downloader en hjemmeside som pdf

Hvordan man downloader en hjemmeside som pdf
Uploader:Yulian-Petr
Dato tilføjet:04.12.2016
Filstørrelse:52.54 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:31661
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Sådan gemmer du en webside som PDF | Lille pdf


Aug 22,  · For at bruge programmet skal du blot klikke på funktionen "WEB til PDF" og indsætte URL-adressen på den side, du vil behandle, og derefter klikke på "Konverter". Vent, indtil processen er afsluttet, med at downloade filen direkte til din blogger.comted Læsetid: 6 minutter 15. juli  · Sådan gemmer du en webside som PDF i Safari. Åbn websiden for at gemme som PDF. Tryk på Ctrl + P (Windows) eller Cmd + P (Mac). Klik på rullepilen nederst til venstre. Vælg 'gem som PDF' og placeringen af ​​filen. Hit’ Beskæftigelse: Content Marketing Manager Apr 26,  · For at oprette en PDF fra den aktuelt åbne webside skal du vælge Konverter webside til PDF. Vælg derefter en placering, skriv et filnavn, og klik på Gem. For at tilføje en PDF af den aktuelt åbne webside til en anden PDF, skal du vælge Tilføj webside til eksisterende PDF




hvordan man downloader en hjemmeside som pdf


Konverter en del af en webside til PDF (Internet Explorer og Firefox)


15. juli af Hung Nguyen. Lær, hvordan du nemt kan gemme enhver webside på internettet som en PDF-fil på få sekunder i enhver browser. Vi gør PDF nemt! Processen med at gemme og dele websider er relativt ligetil i denne tid. Du kan bogmærke dem på din foretrukne webbrowser for at lette adgangen eller dele URL'en for at se websiden. Der vil dog være tidspunkter, hvor du ikke har internetadgang. Desuden vil du måske gemme websiden i et format, der giver dig mulighed for nemt at kommentere dem - i PDF-format. Og derfor vil denne guide skitsere de mange måder, du kan konvertere websider til PDF via de mest populære webbrowsere derude. Klik på rullepilen nederst til venstre. Afhængigt af browseren kan du indstille en ny sidetitel, indstille margener og farvestørrelser til din PDF. Desværre og underligt nok - Firefox har ikke en indbygget funktion, så brugere kan gemme en webside som PDF frit.


Der er dog tilføjelser, som du kan installere direkte fra Mozillas webbutik for at gøre det. Worst-case scenario - du kan installere en af ​​ovennævnte browsere gratis for at gemme de ønskede websider. Slet sider : Fjern unødvendige sider fra websiden i PDF-format. Komprimer : Formindsk websiden til en størrelse, der er klar til e-mail. Flet: Kombiner flere websider til én PDF. Beskyt: Beskyt enhver PDF med en krypteret adgangskode. Rediger: Anmærk dine websider efter at have gemt dem i PDF-format. PDF Converter: Når du har fået en PDF, kan du konvertere den til Office-filer eller billeder. Så, hvordan man downloader en hjemmeside som pdf, hvordan gemmer man en webside som PDF?


PDF-formatet er universelt; du kan konvertere den til andre formater med Smallpdf. Overfør billeder fra PNG til Word med få klik med Smallpdf. Et gratis online værktøj uden registrering eller tilmelding påkrævet. Reducer størrelsen på din PDF, mens du bevarer dens originale kvalitet og formatering offline. Gratis at downloade og bruge. Behov for at komprimere en PDF til mindre end KB for online indsendelse? Brug vores gratis komprimeringsværktøj til at formindske dine PDF-filer. Ingen registrering er nødvendig. Komprimer Konverter Merge Edit Sign. Lille pdf til hold nyt. Gratis prøveversion. Komprimer PDF. PDF konverter. PDF-scanner. Opdel PDF. Flet PDF. Rediger PDF.


PDF-læser. Antal sider. Slet PDF-sider. Roter PDF. PDF til Word. PDF til Excel. PDF til PPT. PDF til JPG. Word til PDF. Excel til PDF. PPT til Hvordan man downloader en hjemmeside som pdf. JPG til PDF, hvordan man downloader en hjemmeside som pdf. eSign PDF. Lås PDF op. Beskyt PDF. Sådan gemmer du en webside som PDF. Sådan gør du-vejledninger. Du kan også læse denne artikel på tysk, spansk, fransk, indonesisk, italiensk og portugisisk. Sådan gemmer du en webside som PDF i Chrome. Sådan gemmer du en webside som en PDF i Microsoft Edge Åbn websiden for at konvertere til PDF. Sådan gemmer du en webside som PDF i Microsoft Edge. Sådan gemmer du en webside som PDF i Safari Åbn websiden for at gemme som PDF.


Sådan gemmer du en webside som PDF hvordan man downloader en hjemmeside som pdf Safari. Sådan gemmer du en webside som PDF i Firefox Desværre og mærkeligt nok - Firefox har ikke en indbygget funktion, så brugere kan gemme en webside som PDF frit. Sådan gemmer du en webside som PDF i Firefox. Relaterede artikler.


Læs mere




Download windows 7 ultimate 64 bit iso


I Windows kan du også konvertere en linket side fra en webside, der vises i Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox, ved hjælp af en lignende højreklikkommando. Vælg dine muligheder. Ved at bruge dette program vil du få privilegiet ikke kun at redigere, men at oprette en ny PDF fra bunden, kombinere flere PDF'er hvordan man downloader en hjemmeside som pdf en, tilføje adgangskode, signaturer, samt tilføje højdepunkter og kommentarer. Sådan gør du-vejledninger. Lær mere Du kan for eksempel konvertere hele websiden eller udvalgte områder af den. Udvider rulbare blokke til at inkludere fuldstændige oplysninger om den konverterede PDF.

No comments:

Post a Comment