Wednesday, March 30, 2022

Sumatra pdf-lataus

Sumatra pdf-lataus
Lähettäjä:Lseawell
Lisäyspäivämäärä:23.06.2017
Tiedoston koko:36.80 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:34342
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





SumatraPDF Readerin lataus | bloggaaja.com


3. tammikuuta  · Sumatra Pdf Download 1/3/ admin Sumatra PDF Portable on kevyt Sumatra PDF-katseluohjelma, joka on pakattu kannettavaksi sovellukseksi, joten voit tarkastella PDF-tiedostoja bloggerissa.coma PDF on ohut, ilmainen, avoimen lähdekoodin PDF-katseluohjelma Windowsille 14. tammikuuta  · Napsauta vain ilmaista Sumatra PDF -latauspainiketta tämän sivun yläosassa. Lataa-painikkeen napsauttaminen käynnistää asennusohjelman, joka lataa Sumatra PDF-tiedoston ilmaiseksi PC:lle/kannettavalle. K: Mitä merkitystä on Sumatran PDF:n uusimman version lataamisella? 18. joulukuuta  · Sumatra PDF -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi ja tarjoaa helposti asennettavia, helppokäyttöisiä, turvallisia ja luotettavia Office- ja Business Tools -sovelluksia. Tämän sovelluksen ensisijaiset toiminnot ovat kattavia ja ylittävät muiden tarjoamien ominaisuuksien lisäksi, joita voidaan pitää sen bloggaajana.com Nimi: Sumatra PDF




sumatra pdf-lataus


Ohjelmiston kuvaus


Liittymällä latauspalveluun. com, hyväksyt sumatra pdf-lataus Käyttöehdot ja hyväksy tietosuojakäytäntömme tietokäytännöt. Sumatra PDF Viewer on kevyt ilmainen Windows-ohjelma, jonka avulla voit tarkastella PDF-dokumentteja ilman monia asioita hidastavia lisäominaisuuksia. Siinä on kaikki tarvitsemasi perusasiat, eikä siinä ole mitään pörröistä sumatra pdf-lataus. Jos olet turhautunut joidenkin suurten PDF-katseluohjelmien kömpelyyteen, tämä voi olla juuri sumatra pdf-lataus olet etsinyt. Ohjelmassa on yksinkertainen, intuitiivinen käyttöliittymä, jossa on muutama valikko ja työkalurivi yläosassa. PDF-katseluohjelman perusasetukset ovat tässä: voit lähentää ja loitontaa ja valita yksittäisen sumatra pdf-lataus, vastakkainen sivu tai kirjanäkymä. Ohjelman avulla voit myös kiertää sivuja ja tarkastella PDF-tiedostoja koko näytön tai esitystilassa. Hakukentän avulla voit etsiä tekstiä PDF-tiedostoista, ja siellä on jopa vaihtoehto, joka käynnistää oletussähköpostisovelluksesi ja antaa sinun liittää PDF-tiedoston automaattisesti uuteen sähköpostiin.


Online-ohjetiedosto sisältää luettelon pikanäppäimistä, jotka tekevät ohjelman käytöstä entistä helpompaa. Sumatra PDF Viewer on tarpeeksi pieni mahtumaan USB-asemaan, mikä varmistaa, että voit katsella PDF-tiedostoja helposti missä tahansa. Kaiken kaikkiaan uskomme, että Sumatra PDF Viewer on loistava vaihtoehto suuremmille PDF-ohjelmille ja kaikille, jotka etsivät tyylikästä ja yksinkertaista Sumatra pdf-lataus katsojan pitäisi antaa sumatra pdf-lataus yritys. Sumatra PDF on avoimen lähdekoodin PDF-katseluohjelma Windowsille. Sumatralla on minimalistinen muotoilu, sumatra pdf-lataus. Yksinkertaisuus on tärkeämpi kuin monet ominaisuudet. Se on pieni ja käynnistyy erittäin nopeasti. Se on suunniteltu kannettavaan käyttöön: se on vain yksi tiedosto ilman ulkoisia riippuvuuksia, joten voit käyttää sitä helposti ulkoisesta USB-asemasta. Voit lukea PDF, eBook ePub, MobiXPS, DjVu, CHM ja sarjakuvat. Liity tai kirjaudu sisään Kirjaudu sisään lisätäksesi ja muokataksesi ohjelmistoasi Jatka sähköpostilla liittymällä Download-palveluun. SUOSITTUIMMAT SOVELLUKSET. Ilmainen YouTube Downloader. IObit Uninstaller.


Internetin latausavustaja. Advanced SystemCare ilmainen. VLC Media Player. MacX YouTube Downloader. Microsoft Office YTD Video Downloader. Adobe Photoshop CC. VirtualDJ Avast Free Security, sumatra pdf-lataus. WhatsApp Messenger. Puhuva Tom-kissa. Klaanien yhteentörmäys. Subway Surfers. TubeMate 3. Google Play. XXX Video Player - HD X Player. YouTube Downloader ja MP3 Converter Snaptube. CES livenä. Ilmaiset COVID-testit kotona. Nvidia Omniverse. Morbiuksen julkaisu viivästyy. Elizabeth Holmes todettiin syylliseksi Theranosin oikeudenkäynnissä. Windows Windows, sumatra pdf-lataus. Suosituin. Uusia julkaisuja. Työpöytäparannukset. Verkko-ohjelmisto. Nousussa CNET:ltä, sumatra pdf-lataus. Etusivu Windowsin graafinen suunnitteluohjelmisto PDF-ohjelmisto Sumatra PDF. Sumatra PDF: Krzysztof Kowalczyk Ilmainen toimittajien luokitus. Lataa nyt. Sumatran PDF:n tärkeimmät tiedot.


Toimittajien arvostelun lataus. com Henkilökunta 20. heinäkuuta, Sumatra PDF Viewer asentuu kohteliaasti, mutta jättää kansion poiston jälkeen. Täydelliset tekniset tiedot. Mitä uutta versiossa 3. Päivitetty ydin PDF-jäsennys renderöinti uusimpaan mupdf-versioon. Nopeampi, vähemmän bugeja. tuki useille ikkunoille parannettu suosikkien hallinta, Windows XP:n tuki poistettiin. Käytä 3. Julkaisu 21. huhtikuuta, lisäyspäivä 21. huhtikuuta, versio 3. Käyttöjärjestelmät. Käyttöjärjestelmät Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Lisävaatimukset Ei mitään, sumatra pdf-lataus. Lataukset yhteensäLataukset Viime viikon raporttiohjelmisto. Aiheeseen liittyvät ohjelmistot. Adobe Acrobat Pro DC ilmainen kokeilu. Luo, muokkaa, allekirjoita ja seuraa asiakirjoja toimistossa tai tien päällä. Foxit PhantomPDF Standard Ilmainen kokeilu. Luo, muokkaa, järjestä, jaa, allekirjoita ja suojaa PDF-dokumentteja.


PDFMate PDF Converter ilmainen. Muunna PDF teksti-, EPUB-, kuva-, HTML- ja SWF-muotoon. Wondershare PDFelement ilmainen kokeilla. Muunna, muokkaa, yhdistä, lue, tulosta PDF-dokumentteja ja luo, muokkaa ja täytä lomakkeita. Käyttäjien arviot. Näytä arvostelut. Kehittäjän kuvaus, kirjoittanut Krzysztof Kowalczyk.


Lue lisää




amazon-sovelluskaupan lataus


Käyttöjärjestelmät. Ilmainen Spider Solitaire Spider Solitaire on ikivanha peli, jota voit nyt pelata tietokoneellasi. Sumatra PDF on nopea, minimalistinen PDFXPS-, DjVu-, CHM-, CBZ- ja CBR-katseluohjelma Windowsille ilman ulkoisia riippuvuuksia. PDF-kompressori. Jos sinä sumatra pdf-lataus tämän evästeen avulla emme voi tallentaa asetuksiasi. com Henkilökunta 20. heinäkuuta Sumatra PDF-lataus, sumatra pdf-lataus.

No comments:

Post a Comment