Thursday, March 10, 2022

amazon prime videosunu bilgisayara indir

amazon prime videosunu bilgisayara indir
Yükleyici:Atlantik
Ekleme Tarihi:25.09.2016
Dosya boyutu:76.14 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:45339
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Amazon Prime Video'yu PC ve Mac'te İndirin ve Oynatın (Emülatör)


Windows için Amazon Prime Video'yu şimdi Softonic'ten indirin: % güvenli ve virüssüz. Bu ay indirilenlerden daha fazlası. Amazon Prime Video'yu İndirin9/10(37) 06 Tem,  · PC'de Amazon Prime Video Nasıl İndirilir ve Oynatılır. BlueStacks'i PC'nize indirin ve yükleyin. Play Store'a erişmek için Google oturum açma işlemini tamamlayın veya daha sonra yapın. Sağ üst köşedeki arama çubuğunda Amazon Prime Video'yu arayın. Arama sonuçlarından Amazon Prime Video'yu yüklemek için tıklayın/5 Windows için Amazon Prime Video. The Boys, Hunters, The Marvelous Mrs gibi Amazon Orijinalleri de dahil olmak üzere sizin için önerilen filmleri ve TV şovlarını izleyin. Maisel, Tom Clancy'den Jack Ryan ve çok daha fazlası. Uygulama Özellikleri: Çevrimdışı izlemek için videoları indirin - her yerde, her zaman. - Yeni çıkan filmler, popüler TV filmleri dahil binlerce oyunu kiralayın veya satın alın




amazon prime videosunu bilgisayara indir


Program diğer dillerde mevcuttur


Bu yazılımın kullanımına ilişkin yasalar ülkeden ülkeye değişiklik gösterir. Bu yasaları ihlal ediyorsa, bu programın kullanımını teşvik etmiyoruz veya tasvip etmiyoruz. Softonic, telif hakkıyla korunan içeriğin yasa dışı akışını, çoğaltılmasını veya dağıtımını teşvik etmez veya buna göz yummaz. Hizmetin herhangi bir kullanımından yalnızca siz sorumlusunuz. softonic olabilir amazon prime videosunu bilgisayara indir Burada yer alan ürünlerden herhangi birini tıklarsanız veya satın alırsanız bir tavsiye ücreti. Softonic'te, değerlendirmek ve herhangi bir sorundan kaçınmak için platformumuzda barındırılan tüm dosyaları tararız amazon prime videosunu bilgisayara indir cihazınız için zarar. Ekibimiz, her yeni dosya yüklendiğinde kontroller yapar ve durumlarını doğrulamak veya güncellemek için dosyaları düzenli aralıklarla gözden geçirir. Bu kapsamlı süreç, indirilebilir herhangi bir dosya için aşağıdaki gibi bir durum belirlememize olanak tanır:. Bu yazılım programıyla ilişkili dosya ve URL'leri dünyanın önde gelen 50'den fazla antivirüs hizmetinde taradık; olası bir tehdit algılanmadı.


Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen yanlış pozitifler olduğunu belirledik. Bu, bir virüsten koruma programında kullanılan aşırı geniş algılama imzası veya algoritması nedeniyle iyi huylu bir programın yanlışlıkla kötü amaçlı olarak işaretlendiği anlamına gelir. PC için Amazon Prime Video'yu indirin. Ücretsiz İndir'i tıkladığınızda ne olacak?? İndirmeyi tamamlamak için harici bir web sitesine yönlendirileceksiniz. İndirme işleminizle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, amazon prime videosunu bilgisayara indir, lütfen onları buraya bildirin. Uygulama özellikleri Lisans Ücretsiz Sürüm 1. Mevcut diller İngilizce Arapça İspanyolca Fransızca İtalyanca Hollandaca Rusça Türkçe Çince Çekçe Lehçe Portekizce Almanca Danca Korece Japonca.


Geçen ayın indirmeleri 11K. Amazon Daha Fazla Program Amazon Prime Video 1. VAVOO 1. Film İndirici 1.


Daha fazla oku




mac'te minecraft haritaları nasıl indirilir


TechJunkie bir BOX20 Medya Şirketidir. Makrolarla doğrudan favori programlarınıza atlayın. İndirilen dosyalar sizin değil. APPLE TV Roku'da Canlı TV Nasıl Gidilir?. Dijital bir kopya da indiremezsiniz. Jack diyor ki:.

No comments:

Post a Comment