Wednesday, February 9, 2022

Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir

Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir
Yükleyici:canara
Ekleme Tarihi:23.09.2017
Dosya boyutu:17.68 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:29588
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





En iyi Minecraft doku paketleri | bilgisayar oyuncusu


24 Şubat,  · 5. Blogcuya git.komaft 6. Şimdi "kaynak paketleri" bulun. O klasöre git. 7. Masaüstünüze sürüklediğiniz doku paketini klasöre sürükleyin. 8. Klasörleri açabilen başka herhangi bir programda winrar veya winzip kullanarak klasörü ayıklayın. 9. Blogger'ı kaldır.com klasörünü açın (veya sadece silin) ​​Ancak çıkarılan dosyayı İncelemeler bölümünde sakladığınızdan emin olun: 1 Kasım 04,  · Minecraft PC için doku paketlerini nasıl indirebilir ve yükleyebilirsiniz? ? Bu videoda size Minecraft için kaynak paketlerini tam olarak nasıl alacağınızı gösteriyoruz 1 Eyl 03,  · Bazı Doku Paketleri Minecraft'ın en son anlık görüntüsünü desteklerken diğerleri daha eski sürümleri destekler, bu nedenle bir paket seçtiğinizden emin olmak isteyeceksiniz bu, blogger'ınızın sürümüyle uyumlu.Planet Minecraft'ın Doku Paketi bölümüne gidin ve Kategori, Çözünürlük, Oyun Sürümü ve daha fazlasına göre kolayca sıralayabileceğinizi göreceksiniz! Uygun İncelemeleri seçin:




Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir


Doku paketleri ve kaynak paketleri arasındaki fark nedir?


En iyi Minecraft doku paketinin peşinde? Bu kaynak paketleri, Minecraft hissini elden geçirmenin en hızlı yoludur. Ayrıca kurulumları daha basit hale geldi ve Minecraft dünyalarınızın görünümünü yeniden canlandırmayı kolaylaştırdı. Dünyayı hala kübik olmayan hale getiremesek de, yeni dokular görünümü tamamen değiştirebilir. Oyununuzun ultra yüksek çözünürlüklü, kaçık ve çizgi film gibi görünmesini sağlayabilir veya sınırsız seçeneklerle daha yüksek bir fantezi hissine sahip olabilirsiniz. Minecraft'ınızın bir fantezi dünyasından gelmesini istiyorsunuz? Seçim senin. Minecraft çerçevesine karıştırılmış gerçek bir inek istiyorum? Bulabilirsin. Hayal edebiliyorsanız, biri onu Minecraft için yaratmıştır.


Minecraft güncellemesi: Yenilikler? Minecraft görünümleri : Yeni görünüm Minecraft modları : Vanilyanın ötesinde Minecraft gölgelendiricileri : Spotlight Minecraft tohumları : Yeni dünyalar Minecraft doku paketleri : Pixelated Minecraft sunucuları : Çevrimiçi dünyalar Minecraft komutları : Tüm hileler. Minecraft doku paketlerini kurmak her zamankinden daha kolay. Aşağıdaki kısa kılavuzu takip etmek size kısa sürede yeni bir görünüm kazandıracaktır. Neyse ki, bunu istediğiniz zaman Kurulumlar sekmesindeki standart Minecraft başlatıcısı aracılığıyla yapabilirsiniz. Bu listedeki paketlerin çoğu Minecraft'ın Java Sürümü içindir. Bedrock Sürümü, Minecraft Kataloğu aracılığıyla kullanılabilen özel dokulara sahiptir. Bu paketlerin bazılarında aslında Bedrock sürümleri mevcut, bu yüzden Bedrock sürümünü oynamanız durumunda size haber vermek için bunları işaretledik. 1 ile. Zaten 1 tane olduğunu not ettik. Birçok paket hala sürüm 1'de olmasına rağmen. Çoğu insanın ilgilenmesi gerektiği kadarıyla, doku paketi ile kaynak paketi arasında hiçbir fark yoktur, Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir.


Yine de biraz Minecraft geçmişi istiyorsanız, Doku Paketleri aslında Minecraft'a yeni dokular eklemek için kullanımdan kaldırılmış sistemdir. Bu listede bulacağınız tüm paketler teknik olarak Kaynak Paketleridir, Minecraft'a sadece dokular değil, animasyonlar, yazı tipleri, sesler ve daha fazlası gibi her türlü özel varlığı eklemenize izin veren yeni sistem. Tamamen yeni bir görünümle tanışmadan Minecraft deneyiminizi tazelemek istiyorsanız, Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir, Oyunun varsayılan bloklarından ilham alan bir doku paketi gitmenin yolu. Bu doku ve kaynak paketleri genellikle standart Minecraft'tan daha yüksek çözünürlüklü dosyalar kullanır ancak aynı stil ve hissi korumayı amaçlar. Versiyon 1. Bekle, bu sadece normal Minecraft değil mi?? Hayır, ama onları şaşırtmanız şaşırtıcı değil. Sadık Paket, kaynak malzemeye sadık kalarak Minecraft dokularının çözünürlüğünü iki katına çıkarır.


Orijinalden uzaklaşmadan Minecraft için biraz tazelenmiş bir görünüm istiyorsanız, Sadık gitmenin yolu budur. Depixel, Minecraft'ın orijinaline yakın durmayı amaçlayan başka bir çift çözünürlüklü doku paketidir. Bu iskeletin biraz daha ürkütücü yüzü gibi yerlerde sanatsal lisans alıyor, ancak genellikle klasik Minecraft'a oldukça sadık kalıyor. Bunu, vanilyadan stilize ölçekte Sadık Paket'ten sadece bir adım ötede düşünün. Bare Bones, "yapraklara gerçekten ihtiyacımız var mı?" sorusunun cevabını veriyor? Doku yanılsaması gibi saçma sapan şeylere harcanan ekstra gölgeler olmadan düz renklerle dolu.


Bu basit ve konuya. İlk bakışta, Vanilya Eklemeleri pek değişmiyor gibi görünüyor, ancak sihir ayrıntılarda gizli. Bu paket, Minecraft'ın orijinal görünümünü korurken, onu daha fazla çeşitlilikle canlandıran daha küçük şeyler eklemek için tasarlanmıştır. Daha çeşitli modlar, biyoma bağlı olarak değişen dokular ve daha dinamik kullanıcı arayüzü. Minecraft'ın zaten nasıl göründüğünü beğendiyseniz, bu onu biraz daha iyi hale getirir. 3B blok dünyalarınız için son derece ayrıntılı dokular istiyorsanız, bazı içerik oluşturucular piksel veya daha fazla çözünürlükte doku paketleri hazırlamıştır. Bunlar etraftaki en gerçekçi Minecraft doku paketleri. Bazı HD doku paketleri Optifine kullanılmasını gerektirir ve çoğu, nihai güzelleştirme için bir gölgelendirici paketi kullanmanızı önerir.


En iyi Minecraft gölgelendirici listemizden favorinizi seçebilirsiniz. Orada, bazılarının tam sürümlerini almak için ödemeniz gerekecek olan, yapım aşamasında olan çok sayıda HD doku paketi var. Burada sizin için en iyi ücretsiz seçenekleri ekledik, ancak kendinizi HD hayatına adadıysanız, Stratum ve Realistico'ya da göz atmak isteyebilirsiniz. LUNA HD, Minecraft için en gerçekçi doku paketlerinden biridir. Üst düzey paketlere erişmek için ekibin Patreon'una kaydolmanız gerekecek, 32x paketi deneme sürümü olarak indirebilir ve ardından daha yüksek çözünürlükler için kaydolabilirsiniz. LBPR, üzerine inşa edildiği çeşitli sanatçıların yıllarca süren çalışmaları ve geçmişi sayesinde her yönüyle en iyi HD doku paketi seçimi olabilir. Hayvanlar, köylüler, cevherler, ağaçlar ve arazi, vanilya görünümünden sapan bazı stilistik seçeneklerle yüksek çözünürlüklü dokularda temsil edilir. Endişelenmeyin, bu doku paketi aslında RTX özellikli bir grafik kartı gerektirmiyor, Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir.


Bu, orijinal olarak RazzleBerries tarafından Nvidia ile Minecraft Bedrock için Minecraft RTX modunu göstermek için yapılmış bir dizi dokudur. Arkadya tarafından Java sürümüne dönüştürülmüştür. Bu tam bir doku seti değil, sadece bazı tuğlalar, beton, kalaslar ve diğer birkaç blok dahil. Muhtemelen onunla hayatta kalma oyunu oynamayacaksınız, ancak ekran görüntüleri için kullanmak güzel! Herkenburg, Minecraft'ın varsayılan dokularıyla aynı çözünürlüğü kullanan bir HD doku paketi değildir, ancak kesinlikle gerçekçidir. Harkenburg sadece modern görünümlü tuğla ve merdivenlere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda diğer Minecraft bloklarını da modern nesnelere dönüştürür. Fırın bir mutfak sobası, örs bir tuvalet olur ve çeşitli mercan türleri trafik konileri ve yangın hidrantlarıdır.


Hayatta kalma modunda pek bir anlam ifade etmiyor, ancak yaratıcı mod insanıysanız, modern bir şehir inşası üzerinde çalışmak için harika bir paket, Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir. Minecraft PvP doku paketleri, normal kaynak paketlerinden biraz farklıdır. diğerlerinden farklı olarak Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir belirli bir görünüme öncelik veren revizyonlar, bir PvP doku paketinin farklı hedefleri vardır. Performansınızın ve FPS'nizin mümkün olduğunca yüksek kalmasını sağlamak için birçok PvP paketi daha düşük çözünürlükte olacaktır. Ayrıca, PvP doku paketlerinin görülmesi kolay nişangahlara odaklandığını, kılıçları küçülterek görüşünüzü çok fazla engellemediğini ve cevher bloklarını daha iyi ayırt etmeye yardımcı olduğunu göreceksiniz. Aşağıdaki PvP paketlerinin her biri, bunların çoğunu yapar, ancak PvP oyununuzu hızlı bir şekilde artırmak istiyorsanız, Short SwordsClear Hotbar ve Clear GUI gibi daha küçük eklemeleri deneyebilirsiniz. Sürüm: Listelenmemiş Çözünürlük: 16x16 İndir. TimeDeo 2k, eski bir topluluk favorisi PvP doku paketidir.


Artık Finlay tarafından oluşturulan yenilenmiş bir versiyonu da var. TimeDeo 2k çok yüksek kontrastlı renklere sahiptir, yani zırhları, silahları ve farklı cevherleri bir bakışta ayırt etmekte zorluk çekmeyeceksiniz, Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir. Açık stil nişangahı, çok fazla ok atışı gerektiren oyunlar için ekranınızın ortasında kolayca görülebilir. Bombies 80k, başka bir sık ​​kullanılan PvP doku paketi üreticisi Tory'nin en son paketidir. Metal zırhı ve onları öne çıkaran araçları için parlak, neredeyse pastel bir görünüme sahiptir, ayrıca kaynakları hızlı bir şekilde tespit etmenize yardımcı olacak cevher kenarlıklarına sahiptir.


Ekstra görünürlük için kısa kılıç versiyonunu da alabilirsiniz. Bombies 80k ayrıca gerçekten güzel özel gökyüzüne sahip. Bunlar muhtemelen PvP'de size yardımcı olmayacak, ancak oldukça iyiler! Colb'un bir ton PvP doku paketi var ama Dragonfruit uzun zamandır favoriydi. Farklı meyvelere ve değerli taşlara dayanan birçok başka varyasyon vardır Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir elmas aletlerinizin, zırhınızın ve cevherlerinizin rengi. Colb'un tüm paketleri teknik olarak sürüm 1 için yapılmıştır. Endişelenme, onları yine de gayet iyi kullanabilirsin. Aluzion, görünürlük için harika bazı cesur renklere sahip daha çizgi film tarzı bir pakettir. Cevherlerdeki desenleri daha düzenli hale getirir ve Minecraft'ın varsayılan dokularındaki gölgeleme yerine daha büyük renk parçaları kullanır. Farklı zırh stilleri üzerindeki tıknaz ana hatlar, diğer oyuncuları da tespit etmeye yardımcı olur. Aluzion ayrıca savaş sırasında görmenize yardımcı olmak için daha kısa bir kılıç stili kullanır.


Bu şık doku ve kaynak paketleri, Minecraft'ın bloklu tuvaliyle çok fazla sanatsal özgürlük getiriyor. Orta Çağ doku paketleri Minecraft dünyalarınızı bir fanteziye dönüştürebilir Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir en iyi kale ve köy yapılarına layık. Dokucraft uzun zamandır popüler bir Minecraft dokusudur Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir ortaçağ fantezi RPG tarzı için. Hepsi denemeye değer, eşit derecede ilginç birkaç varyasyona ayrıldı. Yukarıda standart Dokucraft Light var ama aynı zamanda biraz daha fantastik Dokucraft High ve olağanüstü fanteziden ilham alan Dokucraft Dwarven var. Chroma Hills, diğer bazı seçeneklerden daha yüksek çözünürlükte olan ve biraz daha gerçekçi bir his veren RPG tarzı başka bir ortaçağ doku paketidir. Mythic, Dokucraft'ın daha karanlık versiyonlarından veya John Smith'ten bile çok karanlık bir fantezi havasına sahiptir. Şu cadının diline bak, cidden.


Diğer çeteleri, silahları ve zırhı da onlara çok cesur bir ortaçağ hissi veriyor ve ayrıca steampunk bir kenarı var. Jolicraft, bir tür hikaye kitabı kalitesine sahip şirin ve tuhaf bir ortaçağ doku paketidir. Minecraft pc için doku paketleri nasıl indirilir sarımsı tonu ve kağıt-y menüleri ve tabloya benzeyen güneşi ile kesinlikle Minecraft'ın daha da kurnaz bir versiyonu. Minecraft yeterince sevimli değilmiş gibi, bu sevimli doku paketleri tatlıyı daha da tatlı hale getiriyor En şirin Minecraft doku paketleri genellikle parlak, basit renklere sahiptir ve bu da bakmaktan keyif alır. Bazıları sadece süper, süper pembe. İşte en iyi Minecraft doku paketlerinden bazıları. Bu süper sevimli paket, parlak renklerle dolu ve biraz ortaçağ temasına sahip.


Daha fazla oku




bedava mp3 indir


Daha önce kopyaladığınız klasörü buraya yapıştırın. Varsayılan dokularla oynasanız bile Minecraft hala eğlenceli. Minecraft: Minecraft Komple Kılavuz ve İzlenecek Yol. Bu durumda, şu anda kullanımda olan doku paketlerini seçimini kaldırmak için 'Mevcut' sütununa taşımak isteyeceksiniz. Sadece şu düz, hoş dokulara bakın. İlk bakışta, Vanilya Eklemeleri pek değişmiyor gibi görünüyor, ancak sihir ayrıntılarda gizli.

No comments:

Post a Comment